Show Filters

Innehåller medicintekniska produkter

Din hunds hälsa och välbefinnande är viktigt, så våra ortopediska hundtillbehör är ett av de bästa sätten att hjälpa dem att vara i sin bästa form. Faktum är att denna kategori omfattar medicinska procedurer för muskuloskeletala problem hos hundar. Oavsett om det beror på en olycka, sjukdom eller åldersrelaterad degeneration av lederna kan ditt husdjur lida av nedsatt rörlighet. Det är förmodligen nödvändigt att förse hunden med lämplig hundortopedi för att göra det möjligt för den att uppnå optimal fysisk kondition, så att den kan fortsätta leka utan att hindras av sitt tillstånd. Våra produkter tar hänsyn till hundars fysiologi och beteende för att säkerställa att de är så väl anpassade som möjligt. Om du tror att din följeslagare behöver en ortopedisk enhet för rörlighet, välj vårortopediska stödseleellerknäortos för hundar. Ditt husdjur kommer att må bättre, det är säkert!

Utbud av produkter

I denna breda kategori av ortopediska tillbehör för hundar hittar du garanterat en modell som kan förbättra ditt husdjurs livskvalitet. Du kommer att kunna hitta gånghjälpmedel som kan hjälpa din hund att hålla sig aktiv även om den lider av begränsad rörlighet eller problem som artrit. Om du vill förbättra ditt husdjurs sömnkvalitet kan du kolla in våraortopediska mattor för hundar. De är utformade för att främja en korrekt position när djuret vilar eller sover. Vi erbjuder också skålar som hjälper din hund att äta ordentligt. Upptäck våra ortopediska hundskålar. De kommer att göra det möjligt för ditt husdjur att äta långsamt och korrekt. Alla våra produkter har därför utformats speciellt för att förbättra komforten för din bästa fyrbenta vän.

Tillbehör som passar alla hundar

När du bläddrar igenom vår kategori med ortopediska produkter för hundar kommer du att upptäcka en mängd olika produkter som är särskilt utformade för ditt husdjur. De flesta av våra artiklar finns i en rad olika storlekar för att passa alla typer av hundar. Du kan använda våra storleksguider för att välja rätt produkt för din fyrbenta vän. Dessutom finns de flesta av våra modeller i en rad olika färger. Det innebär att du kan välja en färg som passar bra ihop med din hunds päls. Detta val ger dig också möjlighet att matcha din hunds nya ortopediska tillbehör med resten av dess tillhörigheter. Vi vet ju trots allt att hundägare gillar att mixa och matcha koppel, filtar och skor. Så bläddra igenom vår omfattande kategori och välj de produkter du gillar bäst för att komplettera din samling av saker som tillhör din följeslagare.

Fokusera på våra ortopediska mattor för hundar

Alla våra ortopediska tillbehör är utformade för att ge ditt husdjur en bättre livskvalitet. I synnerhet hittar du ortopediska mattor som är speciellt utformade för att perfekt anpassa sig till din hunds morfologi och vikt. Deras ergonomiska form gör att din hund kan ligga ner och vila bekvämt, samtidigt som trycket på leder och muskler minskar. Den inre stoppningen är tillverkad av skum med hög densitet som anpassar sig perfekt till hundens kroppsform och ger optimalt stöd. Yttertäcket är tillverkat av mjukt tyg som andas, så att luften kan cirkulera fritt och din hund hålls sval och torr. Dessutom är dessa mattor lätta att rengöra och underhålla. Tack vare dessa kuddar kan ditt husdjur få en korrekt hållning och vilsam sömn, för bättre hälsa och ett längre liv. Välj den modell du gillar bäst nu.