Dubbel ortopedisk dyna, en för ryggen och en för sätet, installerad på en kontorsstol
Ortopedisk rygg- och sittkudde med bambukolskum och magnetiskt tygöverdrag
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk rygg- och sittkudde med bambukolskum och magnetiskt tygöverdrag

1189,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Upptäck denna dubbla ortopediska kudde, för rygg och sits, tillverkad av bambukolskum med magnetiskt tygöverdrag. Två kuddar, en att sitta på för perfekt stöd för ländrygg och ben och en att placera på stolsryggen för att hålla ryggraden i perfekt position. Våra kuddar är noggrant utformade för att avlasta dig och förebygga smärta som kan uppstå vid långvarigt sittande.

Upptäck denna dubbla ortopediska kudde, för rygg och sits, tillverkad av bambukolskum med magnetiskt tygöverdrag. Två kuddar, en att sitta på för perfekt stöd för ländrygg och ben och en att placera på stolsryggen för att hålla ryggraden i perfekt position. Våra kuddar är noggrant utformade för att avlasta dig och förebygga smärta som kan uppstå vid långvarigt sittande.

Förstklassigt skum
Förstklassigt skum
Bambukolskum är ett poröst material med naturlig andningsförmåga som absorberar svett och fukt för att förhindra bakterietillväxt och reglerar värmen. Genom att låta luften cirkulera undviker du obehag när du sitter för länge. Detta skumgummi är också minnesskum, så det anpassar sig perfekt till din kroppsform för optimal komfort. Genom att lindra spänningar i ryggen avlastas muskler, nerver och leder så att du slipper smärta. Användningen av dessa kuddar förbättrar också blodcirkulationen.

Magnetterapi

Det är känt att våra kroppar har en viss magnetism och att de reagerar på element med biomagnetiska effekter. Magnetism kan användas i terapi för att återställa balansen i kroppsfunktionerna och förbättra vår hälsa. Överdragen på våra kuddar är gjorda av magnetiska mikrokulor, som i kontakt med din kropp skapar ett magnetfält och har effekten att förbättra blodcirkulationen och öka immunförsvaret.
Förutom att vi använder noggrant utvalda kvalitetsmaterial är våra kuddar ergonomiskt utformade för att avlasta nerver och muskler runt ryggraden och ge bra stöd för svanskotan och benen, så att du får en sittställning som inte orsakar smärta på lång sikt.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.