Show Filters

Hjälp i vardagen

När vi skadar oss eller när vår kropp blir trött, förändras kroppen och försöker kompensera med alla medel för att återfå balansen. Tyvärr kan denna kompensation ibland skapa andra smärtor eller spänningar och detta orsakar i allmänhet smärta i kroppen. Det är därför vi ibland behöver lite hjälp utifrån för att återställa den balans som vår kropp letar efter. För att lindra smärta och spänningar i kroppen erbjuder vi ett urval av ortopediska käppar som kan hjälpa dig. De hjälper dig att minska spänningar i muskler och leder för ett optimerat dagligt liv. De kan också vara användbara för personer som lider av artros eller som nyligen har genomgått en operation. Dessa käppar ger dig den hjälp du behöver för att övervinna vardagliga hinder och återfå bättre rörlighet. De kommer att vara till stor hjälp och assistera dig i varje rörelse du gör.

Lätta att använda och instinktiv

Våra ortopediska käppar hjälper dig att lindra alla spänningar i kroppen. Du kan luta dig mot dem enligt dina behov för tillfället och få omedelbar avlastning för att stödja din obalans. Våra ortopediska käppar ger dig ett betydande stöd i vardagen och hjälper dig att ta hand om dig själv. De tar upp mycket lite plats, är lätta att bära och kan radikalt förändra ditt sätt att leva när du börjar använda dem. När du inte längre behöver din käpp kan du ställa den i ett hörn av rummet, hänga den på en stol eller lägga den på golvet. Det är ett litet föremål som inte tar upp för mycket plats och som du snabbt kan använda när du behöver det. Våra ortopediska käppar är mycket praktiska och enkla att hantera och ger dig allt stöd och all stabilitet du behöver, utan att någonsin tynga ner dig. Ta en titt på våra hopfällbara käppar, som enkelt kan förvaras i en väska eller ställas ner tillfälligt när de inte används. En revolutionerande produkt som kommer att göra ditt dagliga liv enklare!

Medicinsk hjälp för att stödja dig

Alla våra käppar är tillverkade av robusta material för att ge dig bästa möjliga säkerhet och stabilitet när du använder dem. De är tillverkade av aluminium eller rostfritt stål och har ändar av gummi så att du kan vara säker på att din käpp stöder dig var du än går och ger dig utmärkt stabilitet. Du kan sedan vila helt mot detta objekt som kommer att följa dig i alla dina rörelser.

Många olika modeller

Valet av käppmodell beror på din fysiska aktivitetsnivå, din stabilitet samt vilken typ av stöd du behöver. På vår webbplats hittar du flera olika typer av ortopediska käppar, var och en utformad för att tillgodose olika behov. Med en enkel käpp kan du gå både inomhus och utomhus, oavsett om det gäller att förflytta dig från ett rum till ett annat eller om du behöver stöd när du går en promenad. Våra robusta käppar med gummiändar hjälper dig att få bättre stabilitet och förhindrar att du ramlar.
Vi har flera olika modeller av enkla käppar. Du hittar modeller med justerbar höjd. Detta är en viktig parameter, eftersom det gör att du kan använda käppen på ett sätt som passar din kropp och ger dig den perfekta balansen. Om du letar efter en modell med maximal stabilitet rekommenderar vi vår justerbara ortopediska stödkäpp, som har tre stöd för foten och ger dig extra säkerhet när du är på resande fot.