Show Filters

Många fördelar

Dessa ortopediska kattskålar är utformade för att ge ökad komfort och enkel matning för dina kattkompisar. De gör det lättare för din katt att äta. Den smarta designen minskar risken för ledinflammation och kan hjälpa din katt att bibehålla en korrekt hållning när den äter eller dricker. Beroende på vilken modell du väljer kan du också snabba upp eller sakta ner din katts foderintag. Vissa av våra modeller finns i olika storlekar så att du kan välja rätt storlek för din katts ras. Slutligen finns alla våra skålar i neutrala toner som är lätta att matcha med alla inredningsdetaljer. Gör ditt val bland våra olika modeller och tänk inte bara på din katts behov utan också på harmonin i din inredning.

För att förbättra matintaget

Våra ortopediska matskålar är tillverkade av giftfria, robusta material som är lämpliga för katter som har svårt att äta sig mätta. De kan placeras på alla typer av ytor, även grova, eftersom de är mycket stabila. Denna stabilitet underlättar matningen av äldre katter som har tappat aptiten. Deras unika design innebär att din katt kan nå den optimala matmängden utan ansträngning. Deras specifika form gör att maten är inom räckhåll för munnen medan katten äter. Om du har en katt med dålig aptit är några av våra skålar idealiska. Om din katt å andra sidan är en frossare kan du välja våra modeller som är särskilt utformade för att minska matningshastigheten. Att sänka matningshastigheten kommer att minska ditt husdjurs tarmspasmer. Så oavsett vilka matproblem din katt har, hittar du en skål som passar dess behov bland våra olika artiklar.

Matskålar utformade för katter

I den här kategorin kan du hitta en mängd olika ortopediska kattskålar. Vi erbjuder dig därför valet att skämma bort ditt husdjur. De flesta av våra skålar har halkfria ytor som minskar risken för att de tippar över när de placeras på en slät yta, t.ex. ett golv. De rundade hörnen förebygger dessutom skador och förhindrar att de oavsiktligt tippar över eller glider. För att göra livet enklare för dig är våra produkter lätta att rengöra – det är bara att sätta dem i diskmaskinen. Några av våra skålar har dessutom den perfekta storleken för att ditt husdjur ska ha obegränsad tillgång till torrfoder. Din katt kommer garanterat att älska dem!

En form anpassad för små och stora katter

Upptäck våra olika modeller av matskålar som är utformade för katters vardagsbruk. Våra ortopediska skålar höjer kattens haka för att göra matningen mer behaglig, vilket skapar mindre böjning för känsliga leder. Vissa av våra skålar är också upphöjda för att förhindra belastning på ditt husdjurs rygg. Dessa är idealiska för större katter. Du kan välja den perfekta storleken från våra olika storleksvariationer och använda vår storleksguide för att beställa den perfekta skålen för din katt. Slutligen har vissa av våra modeller två skålar sida vid sida för att ge dig möjlighet att kombinera vatten och torrfoder när som helst. Om du föredrar två separata skålar erbjuder vi även enkla skålar. Välj från vårt utbud av modeller.