Fyrkantig ortopedisk kattskål i grått och vitt mot en vit bakgrund
Fyrkantig ortopedisk kattskål
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Fyrkantig ortopedisk kattskål

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den fyrkantiga ortopediska kattskålen är en produkt som utformats speciellt för optimal komfort för din älskade följeslagare. Skålen är tillverkad av högkvalitativa material och är en utmärkt lösning för katter med led- eller muskelproblem. Denna skål möjliggör bättre distribution.

Attribut:

 • Material: Plast
 • Mått: 12 x 8 x 7 cm

Den fyrkantiga ortopediska kattskålen är en produkt som utformats speciellt för optimal komfort för din älskade följeslagare. Skålen är tillverkad av högkvalitativa material och är en utmärkt lösning för katter med led- eller muskelproblem.
Denna skål möjliggör bättre distribution.

En fantastisk skål för din katt!
En fantastisk skål för din katt!

Den fyrkantiga ortopediska kattskålen är ett perfekt val för ägare som är måna om sin katts välbefinnande. Skålen är ergonomiskt utformad för optimal komfort vid matning.
Tack vare den fyrkantiga formen kan katten inta en naturlig position när den äter, vilket minskar trycket på leder och ryggrad. Denna innovativa lösning är särskilt fördelaktig för äldre katter eller katter med ortopediska problem. Genom att investera i detta tillbehör, som är anpassat till katters ortopediska behov, hjälper du ditt husdjur att bibehålla en bra matningsställning.

Ät bättre för bättre hälsa!

Tack vare den specialdesignade fyrkantiga formen bidrar den till bättre matsmältning och minskar risken för kvävning.
Den halkfria ytan säkerställer nödvändig stabilitet under måltiderna och förhindrar att innehållet spills ut av misstag. Dessutom är den lätt att rengöra: använd bara en fuktig trasa eller placera skålen i diskmaskinen.
Ge din katt denna optimala komfortnivå redan nu med vår mycket funktionella fyrkantiga ortopediska skål, anpassad till kattens specifika behov.

En unik skål för en unik katt!

Den ortopediska kattskålen är en produkt som främst är utformad för din katts största möjliga komfort under måltiderna. Den halkfria beläggningen gör att skålen står stabilt på alla ytor, vilket förhindrar spill och ger en behaglig matupplevelse. Den är också lätt att rengöra tack vare sin design utan svåråtkomliga hörn.
Ge din katt all den komfort den förtjänar med denna fyrkantiga ortopediska skål som perfekt kombinerar funktionalitet och stil. Ditt husdjur kommer att känna sig mer bekväm under måltiderna, vilket hjälper till att bibehålla dess allmänna hälsa.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Plast

Mått

12 x 8 x 7 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.