Show Filters

Specifikt utformade för din hund

Dessa ortopediska skålar är tillbehör som är särskilt utformade för hundars dagliga liv. De är utformade för att minska trycket på djurets nacke när det äter. Eftersom skålarna är upphöjda kan hundarna enkelt äta och dricka utan att behöva böja sig framåt eller vrida huvudet för långt bakåt. Vissa modeller är också ergonomiskt utformade för att sakta ner matningsprocessen för glupska hundar. På så sätt undviker du riskerna med att den får i sig för mycket mat på kort tid. Vissa ortopediska matskålar har också en sluttande kant, utformad för små hundar. På så sätt glider maten naturligt inom räckhåll för små hundar. Upptäck våra olika modeller och välj den som passar din fyrbenta vän bäst.

För att förbättra din följeslagares komfort

I den här kategorin hittar du specialskålar som är utformade specifikt för din hunds komfort. Denna typ av skål kan minska ledvärk som orsakas av utfodring på marknivå. Den traditionella positionen tvingar hundar att böja sig framåt för länge, vilket kan orsaka smärta. Dessutom har de flesta av våra ortopediska skålar en halkfri yta för att förhindra att din hund rör sig när den äter med lite för mycket matglädje. Om din hunds skål är fast kan den äta utan att ständigt ändra sin position. Detta är en stor fördel om din hund är äldre och lider av olika smärtor när den rör på sig. Oavsett vilken modell du väljer kommer din hund att känna sig mer bekväm. Beställ den ortopediska skål som bäst passar din hunds vanor nu.

Val av färger för dessa vackra skålar

Vi vet att din hund har en speciell plats i din familj. Den har ofta sin egen plats i köket för sina måltider. Det är därför våra ortopediska skålar finns i en rad olika färger, så att du kan välja en modell som passar in i din heminredning. Du kan också dra nytta av de valmöjligheter som finns för att välja en färg som passar ditt husdjurs päls eller matchar resten av ditt sortiment av hundtillbehör. Bläddra i denna kategori och upptäck de olika varianterna som erbjuds.

Beständiga skålar för mindre ömtåliga hundar

Bläddra i vår kategori med ortopediska hundskålar som innehåller användbara tillbehör för dina följeslagares dagliga liv. De gör inte bara att du kan mata din hund med sinnesfrid; de ger också en korrekt matposition som bidrar till din hunds välbefinnande. Den lätta, slagtåliga plastkonstruktionen är hållbar och garanterar en lång livslängd. Dessutom är de ergonomiskt utformade för att vara stabila och säkra, så att din hund inte drar med sig sin skål någon annanstans än det avsedda området. Dessa vackra skålar är också mycket lätta att ta hand om – allt som krävs är en snabb rengöring och de blir så gott som nya. Om din hund äter mycket och du har ont om tid kommer våra skålar att vara mycket praktiska. Sist men inte minst har vi den perfekta storleken för hundar i alla storlekar! Så tveka inte och köp en av våra ortopediska skålar.