Show Filters

Använd den ortopediska musen varje dag

Det är medicinskt bevisat att vanliga datormöss kan orsaka spänningar och smärta i hand, handled och arm. När vi tillbringar mycket tid framför en dator, oavsett om det är för nöjes skull med videospel eller för att arbeta, kan handleden inta en dålig position och leda till spänningar. Detta kan till och med leda till permanent smärta och hindra dig från att fortsätta din aktivitet. Det vanligaste problemet är muskuloskeletala besvär. Detta kan uppstå till följd av repetitiva handrörelser eller positioner, som när du använder en datormus. Det är för att förebygga denna typ av hälsoproblem som vi erbjuder dig ett urval av ortopediska möss. Med sin ergonomiska form som är särskilt utformad för att ge ett bra grepp, kommer du snart att se din värk och smärta försvinna.

Välbefinnande på jobbet

När vi är på jobbet fokuserar vi alltför ofta på våra arbetsuppgifter och glömmer ofta bort att tänka på vår hållning. Detta kan leda till dåliga vanor, upprepad belastning och smärta som kan förvärras med tiden. Det är därför ortopediska datormöss skapades. De erbjuder en perfekt passform för händer och handleder. Det innebär att du kan återgå till goda hållningsvanor och optimera din dagliga hälsa. Våra ergonomiska handtag ger maximal komfort för att säkerställa korrekt hållning och position under användning. De anpassar sig till din hand, oavsett typ och storlek, och ser till att din handled och arm är väl inriktade och i en bekväm, avslappnad position när du använder den. Dessa ortopediska möss gör att du kan bibehålla naturliga armrörelser och optimera din hållning varje dag.

Vilken musmodell ska du välja?

Eftersom syftet med en ortopedisk mus är att ge dig en optimal ergonomisk handledsposition är det viktigt att välja den perfekta modellen för dig. Så bläddra igenom vår kategori och upptäck våra olika ergonomiska musmodeller för att hitta den sällsynta pärla som kommer att följa dig varje dag. Om du är ute efter snabba rörelser för att förbättra din spelprestanda eller praktiska egenskaper för att optimera din arbetstid, kommer köpet av din ortopediska mus att vara annorlunda.

Till skillnad från konventionella datormöss är ortopediska möss smarta. Kontrollera om det är en höger- eller vänsterhänt ortopedisk mus innan du slutför ditt köp, eftersom en ortopedisk mus för högerhänta tyvärr inte kan användas av vänsterhänta och vice versa. Alla modeller är olika, så vi uppmuntrar dig att bläddra igenom vår kategori och hitta den mus som uppfyller dina behov, beroende på din kropp och vilken sida du använder musen på.

Ortopediska möss passar i allmänhet alla handformer. Det spelar ingen roll om dina fingrar är smala, tjocka, långa eller korta. Våra ergonomiska möss kan användas av alla, män och kvinnor och till och med barn. Den ergonomiska designen gör att din hand passar musens konturer perfekt, vilket ger ett perfekt grepp och utmärkt rörlighet.

En mus som passar dina behov

Även om varje modell kan passa dig rekommenderar vi att du tar en närmare titt på var och en av våra musmodeller. Det beror på att våra olika produkter erbjuder olika greppvinklar. På vår webbplats hittar du vertikala möss, lätt lutande möss och minimöss. Du hittar både sladdbundna och trådlösa modeller på vår webbplats. Detta kommer inte att förändra deras användning eller form, eftersom alla våra modeller låter dig hålla en optimal hållning för din arm och handled. Du kan dock anpassa ditt val så att det passar dina behov. För onlinespelare rekommenderar vi våra trådlösa modeller för att optimera hastigheten i dina rörelser. För den som letar efter en ortopedisk mus för jobbet passar vår sladdbundna mus perfekt. Kolla in vår specialmodell för det mer ovanliga: vår bakgrundsbelysta mus, som lyser upp din arbetsyta om du befinner dig i mörkret. Ett bra sätt att göra dina kvällar lite roligare!