Show Filters

Vardagligt stöd för ryggen

När vi lider av smärta i kroppen är källan till problemet ofta lokaliserad till ryggraden. Faktum är att benen och ryggkotorna kan vara mer ömtåliga än de verkar och kan ha allvarliga konsekvenser för vårt välbefinnande. Det är därför det är så viktigt att ta hand om dem varje dag. Med våra ortopediska bälten är du väl rustad för att ta hand om dig själv och bli av med din ländryggssmärta.

Att bära ett ortopediskt bälte

Ortopediska bälten är utformade för att lindra smärta när den inte längre är uthärdlig. När bältet har anpassats till din ländrygg hjälper det till att hålla din hållning på plats. Det stöder din ryggrad, dina ryggmuskler och även ditt bäcken för att förhindra felaktiga rörelser som kan skada dig. Det kommer därför att hjälpa dig att hålla din hållning på plats och undvika att skada dig igen. Våra ortopediska bälten är idealiska för personer som till exempel återhämtar sig efter en operation. De ger dig stabilitet i alla lägen.
Men vi rekommenderar också att du använder våra ortopediska bälten regelbundet för att lindra de små påfrestningarna i vardagen. Genom att förbättra din komfort genom att bära det varje dag kan du minska utvecklingen av eventuella hållningsproblem och undvika många komplikationer. Du kan bära ett bälte när du gör hushållsarbete eller trädgårdsarbete, kort sagt, alla aktiviteter som kräver besvärlig hållning eller som kan få dig att göra felaktiga rörelser. Det ortopediska bältet kommer att följa dig varje dag och hålla din rygg stadigt på plats.

Kvalitetsbälten för din rygg

Alla våra bälten är tillverkade av mycket elastiska och andningsbara band som ger dig all den komfort du behöver när du behöver den. Våra ortopediska bälten är tillverkade av mjuka, hudvänliga material och kan bäras direkt mot huden. De är därför idealiska för exempelvis styrketräning eller för att bära under kläderna. Våra bälten är både flexibla och fasta och anpassar sig efter din kroppsform samtidigt som de ger dig det stöd du behöver när du använder dem.

Många bältesmodeller finns i olika färger och storlekar. Se storleksguiderna för var och en av våra produkter för att hitta den perfekta storleken för dig. Det är viktigt för oss att du känner dig bekväm med bältet och att du hela tiden känner att du har stöd. Du kommer att se flera skillnader mellan våra modeller, särskilt med olika fästanordningar. Vi erbjuder ortopediska bälten med kardborrefästen, krokar och till och med en modell med justerbar midja. Detta bälte kommer göra det möjligt att få din vardagliga värk och smärta att försvinna. Bara genom att bära det kommer du att kunna slappna av i alla spänningar du har byggt upp och komma tillbaka i den form du var i tidigare. Du kommer att kunna röra dig, gå och leva med mycket mindre smärta genom att bära ett av våra hållningskorrigerande bälten. Dessutom kan du vara säker på att hitta den modell som passar dig tack vare vårt breda urval av produkter. Utrusta dig med ett av våra ortopediska bälten för att lindra din ryggsmärta och förbättra din vardag!