Show Filters

Förbättra din katts komfort

Vår ortopediska kategori för katter erbjuder en mängd olika produkter som är utformade för att ge dessa djur en bättre livskvalitet. Våra produkter inkluderar ortopediska selar, specialskålar och ergonomiska korgar. Alla våra produkter är utformade för att passa katter perfekt. De hjälper till att stödja och skydda ömtåliga leder och fördelar kroppsvikten för att minska trycket på mjuk vävnad. Om ditt husdjur har känsliga trampdynor eller leder, eller lider av ett medicinskt tillstånd, är våra tillbehör idealiska för att förbättra komforten. Faktum är att dessa artiklar kan ge mild lindring av smärta i samband med ditt husdjurs åldrande eller tidigare skador. Upptäck våra olika artiklar och välj den som är bäst anpassad till din katts besvär.

Föremål som passar alla katter

Tillbehören i denna kategori är utformade för att tillgodose din katts särskilda behov och med målet att uppnå maximal komfort. Vi har olika produkter så att du kan hitta den som bäst passar din katts liv. Dessutom finns vissa av våra modeller i olika storlekar så att du kan välja den som passar din katts ras. Storleken kan variera mycket från en katt till en annan, så dra nytta av våra storleksguider för att välja rätt storlek för din lurviga vän. Slutligen vet vi att djurägare uppskattar att ha ett utbud av matchande tillbehör, vilket är anledningen till att vissa av våra artiklar finns i en mängd olika färger. Välj den färg som bäst matchar din katts päls och de tillbehör du redan har. Du kan också välja en färg som smälter in i din inredning om det är viktigt för dig.

Fokusera på våra skålar

De katter vi har idag är vana vid att vara hemma och tenderar att äta sitt torrfoder alldeles för snabbt. Det är därför vi erbjuder två modeller av antigluttony-skålar som är utformade för att sakta ner din katts matintag. Detta kommer att förbättra dess matsmältning och därmed dess allmänna välbefinnande. Välj mellan våra två modeller, som är antigluttony-skål för katter och antigluttony-skål i silikon för katter. Vi erbjuder också andra skålmodeller som syftar till att minska nackspänningen när din katt äter. Du kan också köpa en stående kattskål, som finns i två olika storlekar. Så välj rätt höjd för din katts nacke. Om du har ett mindre husdjur kan du istället välja vårt ortopediska katthuvudstativ. Det är vinklat som kommer göra det enklare att sköta matningen. Genom att välja denna typ av ortopedisk skål erbjuder du din katt extra komfort under måltiderna. Slutligen erbjuder vi även andra modeller som du kan upptäcka i vår underkategori ortopedisk kattskål.

Snygga produkter för ditt hem

När du bläddrar i vårt sortiment kommer du att märka att våra produkter har vackra pastellfärger, så det blir lätt för dig att integrera dem i din nuvarande inredning. De kommer att visa sig vara riktigt dekorativa föremål som du kan använda för att komplettera din inredning. Deras färger kommer att lysa upp alla hörn där du placerar dem. Ta en titt på vårt utbud av färger och välj den som bäst passar din miljö. Din katt kommer att kunna njuta av det tillbehör du köper åt den, och den kommer ha sin egen plats i ditt hem. Gör ditt val nu för den rätta stilen i ditt hem, men framför allt för ditt husdjurs komfort!