ortopedisk matskål för katter
Ortopedisk skål för katter
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk skål för katter

297,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den ortopediska kattskålen erbjuder ett unikt och innovativt sätt att ta hand om din katts rygg, leder och allmänna välbefinnande. Den ergonomiska skålen är utformad med avancerad teknik och har en djup bricka som gör det lättare för katten att sätta sig till rätta. De mjuka kanterna ger en slät, stabil yta som uppmuntrar till försiktiga förändringar samtidigt som den främjar naturliga rörelser i hela kroppen.

Attribut:

 • Mått: 13.7x 13.7x 11.5 cm

Den ortopediska kattskålen erbjuder ett unikt och innovativt sätt att ta hand om din katts rygg, leder och allmänna välbefinnande. Den ergonomiska skålen är utformad med avancerad teknik och har en djup bricka som gör det lättare för katten att sätta sig till rätta. De mjuka kanterna ger en slät, stabil yta som uppmuntrar till försiktiga förändringar samtidigt som den främjar naturliga rörelser i hela kroppen.

Halkfri
Halkfri

Den ortopediska kattskålen är ett praktiskt tillbehör som utformats särskilt för äldre och handikappade katter med motoriska problem. Den har en tung, hållbar bas av termoplastiskt gummi med en halkfri struktur som gör att skålen sitter kvar på plats, även om ditt husdjur trycker eller knuffar till den.

Hälsosam lösning

Katt som äter från en ortopedisk skål

Den ortopediska kattskålen är speciellt utformad för dina katter en hälsosam och bekväm matvana. Den är tillverkad av en hållbar blandning av högkvalitativt rostfritt stål som ger en hälsosam, hygienisk och bekväm lösning för utfodring av din katt. Skålens unika form gör att matskålen håller sig stadig så att din katt kan äta i lugn och ro utan att förstöra golv eller möbler.

Katt som äter från en ortopedisk skål
lutning på den ortopediska skålen för katter

Förebygger uppkomsten av smärta

lutning på den ortopediska skålen för katter

Den ortopediska kattskålen är ett tillbehör som är speciellt utformat för din katt den komfort den behöver. Den är ergonomiskt utformad med en intuitiv passform som anpassar sig perfekt till kroppens konturer och förhindrar att din fyrbenta vän lider av smärta. Skålen är tillverkad av slitstark plast och de inre sidorna lutar mot mitten.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Mått

13.7x 13.7x 11.5 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.