Show Filters

Ortopediska skor, varför inte, ortopediska träningsskor, JA!

Bara att stå kräver att våra fötter anstränger sig, eftersom det är de som bär upp vår kroppsvikt. När vi går och springer måste de, förutom att bära vår vikt, absorbera rörelsechocken och vår kroppsvikts påverkan på marken. Det är viktigt att ha bekväma skor, dvs. skor som är anpassade till fotens form och har särskilda egenskaper, t.ex. en välvd innersula och en upphöjd, stötdämpande yttersula. Detta är särskilt viktigt eftersom om dina skor inte är korrekt anpassade är det inte bara dina fötter som blir lidande, utan även dina senor, ligament, leder och rygg. Som ett alternativ till konventionella ortopediska skor, som ofta är oattraktiva, har vi utformat detta sortiment av ortopediska träningsskor för män.
Vi bär träningsskor i vår vardag, och de har blivit mer av en modeaccessoar än en sportsko. Träningsskor är därför en viktig del av vår garderob och ger oss en avslappnad look som passar lika bra till en kostym som till en sportoutfit, och du har säkert en stor samling av dem. För att vara säker på att ditt par träningsskor respekterar din kropps välbefinnande är det bäst att vända sig till ett par ortopediska träningsskor, särskilt om du står mycket varje dag, går mycket eller är en hängiven idrottsman.

Hur är våra ortopediska träningsskor utformade?

Våra ortopediska träningsskor har utformats med dig, dina fötter och hela din kropp i åtanke. De har en välvd innersula som passar fotvalvet eller kompenserar för avsaknad av stöd för fotvalvet och kan anpassas till alla typer av fötter. Innersulorna förhindrar också att du svettas för mycket. Yttersulorna på våra ortopediska sneakers är utformade med en specifik form som främjar stabilitet och ger dig maximal kontroll över varje steg. De är halkfria, så att du kan gå i alla terränger utan risk. Med tjockare och högre hälar ger våra innersulor dig bättre hållning, absorberar stötar för att avlasta dina fötter och göra dina aktiviteter bekvämare. Ovandelarna är också specialdesignade för att förhindra att tårna kommer i kläm när du är på språng. De är flexibla och böjer sig efter fotens naturliga rörelser och andas.
De material som valts för att tillverka våra ortopediska träningsskor, både på insidan och utsidan, bidrar till komfort och skydd för fötterna, eftersom de hjälper till att absorbera den fukt som naturligt produceras av kroppen. Våra skor har därför den extra fördelen att de håller sig fräscha, vilket är särskilt uppskattat av dem som lider av hudirritationer eller allergier kopplade till material som lättare kan fånga upp svett.

Varför välja våra ortopediska träningsskor?

Ortopediska träningsskor ger utmärkt stöd och skydd för fötterna, särskilt för personer med rörelseproblem och risk för skador. De är utformade för att ge bästa möjliga komfort och stöd utan att kompromissa med stilen.
Därför är våra ortopediska träningsskor tillverkade av högkvalitativa, noggrant utvalda material, med en design som ger maximal komfort och säkerhet, samt är estetiskt tilltalande. Du hittar olika typer av träningsskor, och vi är säkra på att det finns en som passar din stil. Om du föredrar en mer elegant stil kommer våra ortopediska sneakers i retrostil att vara perfekta, lätta och mycket flexibla med en unik design som ger dig en modern dandy-look. För en mer avslappnad look, under alla omständigheter och året runt, kommer våra halkfria ortopediska skoratt passa till allt. För sommaren föredrar du våra ortopediska sneakers i canvas, som passar bra i sommarvärmen. För sportentusiaster rekommenderar vi våra luftdämpade ortopediska skor, som ger perfekt stöd för foten samtidigt som de låter den andas och hjälper den att absorbera stötar bättre utan minsta smärta.