En blå träningssko med vit sula i form av en båtsko utan skosnören mot en vit bakgrund.
Ortopediska träningsskor i ventilerande canvas för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediska träningsskor i ventilerande canvas för män

951,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopedisk träningssko för män i ventilerande canvas med hög komfort. Den formade mellansulan och ovandelen i canvas ger flexibilitet för dig med en aktiv livsstil. Ovandelen är lätt och ventilerande, vilket förhindrar svettbildning under träning eller på varma dagar. Stretchmaterialet kompletteras med ett meshfoder som ger en dämpande känsla under foten och ett utmärkt stöd.

Ortopedisk träningssko för män i ventilerande canvas med hög komfort. Den formade mellansulan och ovandelen i canvas ger flexibilitet för dig med en aktiv livsstil. Ovandelen är lätt och ventilerande, vilket förhindrar svettbildning under träning eller på varma dagar. Stretchmaterialet kompletteras med ett meshfoder som ger en dämpande känsla under foten och ett utmärkt stöd.

Mjuk och ventilerande
Mjuk och ventilerande
Dessa ortopediska canvasskor för män med andningsförmåga är designade för din komfort och hälsa. Det lätta tyget som andas har ett svettkontrollsystem i fem lager som säkerställer optimal absorption av föroreningar och smuts. De flexibla öglorna gör att de ortopediska innersulorna kan anpassas perfekt till dina fötter, vilket gör sulorna lösare och mindre skrymmande samtidigt som de ger optimalt fotstöd.

Optimal komfort

Ortopediska träningsskor för män i canvas som andas och är utformade för optimal komfort och extra stöd för dina fötter. De har ett slitstarkt textilöverdrag som andas och ger fotbädden stor rörelsefrihet. Skorna har en högpresterande sula som är specialformad för maximal dämpning och stabilitet på alla typer av underlag.

För alla aktiviteter

Ortopediska andningsbara herrskor i canvas är utformade för en lätt och ventilerande känsla för herrfötter. De är idealiska för sport eller arbete som kräver långa timmar på fötterna. Yttersulan är tillverkad av ett robust och slitstarkt material, medan innersulan är mjuk och elastisk för optimal komfort.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.