knästöd för hundar
Knästöd för hundar
178,00kr297,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Knästöd för hundar

178,00kr297,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Knästöd för hundar är den perfekta produkten för hundar med knäskador eller som genomgått en knäoperation. Det är tillverkat av ett mjukt material som andas, har exceptionell elasticitet och extra vaddering för stöd och förhindra blåmärken.

Knästöd för hundar är den perfekta produkten för hundar med knäskador eller som genomgått en knäoperation. Det är tillverkat av ett mjukt material som andas, har exceptionell elasticitet och extra vaddering för stöd och förhindra blåmärken.

Smärtlindring
Smärtlindring
Hundknästödet är det perfekta stödet för att lindra din hunds knäsmärta och skador. Det är utformat för extra stöd och skydd för din hunds knä, samtidigt som det förbättrar rörligheten. Ortosen är tillverkad av slitstarka material som andas, känns mjuk mot hundens hud och ger den gott om utrymme att andas.

Skumvaddering

knä- eller armbågsskydd för hundar
Hundknästödet är en avancerad produkt som är särskilt utformad för att hjälpa husdjur att förbättra sin rörlighet och stabilitet. Detta knäskydd är tillverkat av hållbara och säkra material och är utformat för ditt husdjur maximalt skydd. Skumvadderingen ger en bekväm passform för knät utan att trycka ihop benet för mycket, och de lättjusterbara krokarna ger en flexibel passform för olika hundstorlekar.
knä- eller armbågsskydd för hundar
knäskydd för hund

Anpassning till kroppsform

knäskydd för hund
Hundknästödet är en viktig produkt som är utformad för att hålla leder och knän friska. Det ger långsiktigt skydd för alla typer av hundraser. Den flexibla strukturen gör att du kan justera storleken så att den passar din hunds anatomiska form och naturliga hållning. Den har en robust ram, täckt av mjukt skumgummi och vadderad med antisvettmaterial.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.