hund på en ortopedisk säng
Stor ortopedisk hundbädd
1011,00kr3153,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Stor ortopedisk hundbädd

1011,00kr3153,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den stora ortopediska hundbädden ger bästa möjliga komfort och sömn för ditt husdjur. Den lyxiga sängen är tillverkad av material av högsta kvalitet och kombinerar kvalitet och stil. Dess form ger perfekt stöd för hundens kropp, medan minnesskummet absorberar stötar och ger optimalt stöd under natten.

Attribut:

 • Färg: Grå
 • Material: Nylon

Den stora ortopediska hundbädden ger bästa möjliga komfort och sömn för ditt husdjur. Den lyxiga sängen är tillverkad av material av högsta kvalitet och kombinerar kvalitet och stil. Dess form ger perfekt stöd för hundens kropp, medan minnesskummet absorberar stötar och ger optimalt stöd under natten.

Tar hand om kroppen
Tar hand om kroppen

Den ortopediska hundbädden är den perfekta lösningen för ditt husdjur största möjliga komfort. Sängen är tillverkad av ett väderbeständigt viskosmaterial och formar sig perfekt efter hundens kropp för en bekväm, ergonomisk position. Insidan av den ortopediska sängen är fylld med mjukt skumgummi som anpassar sig perfekt till ditt husdjurs kropp.

Optimal komfort

hund som ligger på en ortopedisk matta

Den stora ortopediska hundbädden ger den komfort som din hund behöver. Sängen är tillverkad av en blandning av polyester och ultramjuk bomull och kommer att anpassa sig perfekt till ditt husdjurs kropp för det största möjliga komfort. Botten består av ett tjockt, fast lager som ger bra stöd för leder och ben och fördelar trycket jämnt över hela kroppen.

hund som ligger på en ortopedisk matta
hund på en ortopedisk säng

Ultramjuk

hund på en ortopedisk säng

Den ortopediska hundbädden är perfekt för maximal komfort och välbefinnande för din hund. Den stora sängen är tillverkad av mjukt plyschtyg och ultramjukt minnesskum och ger stöd åt hundens alla leder samtidigt som den är en mysig plats att vila på efter en lång dag av lek.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Grå

Material

Nylon

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.