ortopedisk känga för kvinnor
Ortopedisk promenadkänga för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk promenadkänga för kvinnor

2855,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Denna ortopediska promenadkänga för kvinnor är utformad för kvinnor som vill ha frihet och komfort. Dessa egenskaper ger extra skydd mot stötar samtidigt som risken för skador minskar och din kroppsvikt dämpas när du går. Den är fodrad med textil som andas för att främja luftningen av foten, utan att kompromissa med skons övergripande stabilitet.

Denna ortopediska promenadkänga för kvinnor är utformad för kvinnor som vill ha frihet och komfort. Dessa egenskaper ger extra skydd mot stötar samtidigt som risken för skador minskar och din kroppsvikt dämpas när du går. Den är fodrad med textil som andas för att främja luftningen av foten, utan att kompromissa med skons övergripande stabilitet.

Skyddar lederna
Skyddar lederna
Ortopediska promenadkängor för kvinnor är utformade för maximal komfort och dämpning, samt optimalt ledskydd och utmärkt passform. Innovativ teknik gör att dessa kängor ger det stöd som behövs för lätt fysisk aktivitet, flera fritidsaktiviteter eller dagliga promenader.

Komfort och stabilitet

svart och grön ortopedisk stövel på en kvinnofot
Ortopediska promenadkängor är utformade för extra stöd och förbättra komfort och stabilitet. De fördelar vikten jämnt över foten och hjälper till att minska trycket på känsliga områden som leder, anklar och nedre delen av ryggen. Materialens andningsförmåga transporterar bort fukt på ett naturligt sätt.
svart och grön ortopedisk stövel på en kvinnofot
under den ortopediska skon för kvinnor

Lindrar tryck i lederna

under den ortopediska skon för kvinnor
Ortopediska promenadkängor är inte samma sak som vanliga kängor. De ger en känsla av stabilitet och extra stöd som är särskilt utformade för kvinnofötter. Ortopediska kängor är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder elegant styling med en unik, funktionell look. De ser till att dina fötter är bortskämda hela dagen tack vare sin dämpning, vilket minskar den hårda påverkan på knäna.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.