Show Filters

För dina följeslagares välbefinnande

Dessa ortopediska hundmattor är utformade för att se till att ditt husdjur har det så bekvämt som möjligt när det vilar. Dessa artiklar ger hunden maximalt skydd för leder, ben och muskler. Deras tjocklek är utformad för att lindra vanliga ledsmärtor, medan det tjocka, mjuka skummet hjälper till att förbättra blodcirkulationen och musklernas syresättning. Om din hund lider av artrit eller behöver lite extra stöd är en ortopedisk matta den perfekta lösningen! Du kommer inte bara att förbättra dess fysiska komfort när den sover; du kommer snart att se att det också bidrar till dess mentala välbefinnande. En utvilad hund kommer att vara full av energi, redo att leka och gosa med dig. Upptäck artiklarna i vår kategori ortopediska hundmattor och välj den som är rätt för dig idag.

Kvalitetsmattor anpassade efter dina behov

Dessa mattor är tillverkade av kvalitetsmaterial och ger inte bara ditt husdjur ett extra mjukt och skyddande lager mot kylan från det hårda golvet; de hjälper också din hund att slappna av, annars blir obehaget ihållande. Faktum är att det mjuka, plyschiga överdraget kommer hjälpa din följeslagare att ligga bekvämt på sin matta och associera den med en plats där den kan vara lugn. Du kan också lita på att våra produkter är robusta. Vi vet ju trots allt att hundar kan vara ganska hårdhänta. Dessutom är de flesta av våra produkter halkfria och kan tvättas i maskin. De är alltså mycket enkla att ta hand om, vilket är perfekt om du har ont om tid. Genom att välja en av våra mattor ger du din lurviga vän en god, vilsam sömn hela tiden utan att kompromissa med dess hälsa!

Ta hand om ditt husdjurs hälsa

Upptäck våra olika ortopediska mattor som är speciellt utformade för ditt husdjurs välbefinnande. De mjuka materialen i dessa ortopediska mattor kommer inte irritera känslig hud, så när ditt husdjur ligger ner under långa perioder behöver det inte vara orolig för onödig smärta. Dessutom innebär den halkfria basen på dessa produkter att de kan användas stadigt på alla plana ytor, som trä eller matta, för att säkerställa bästa möjliga stabilitet. Om ditt husdjur är äldre eller lider av akuta ledsjukdomar ger våra mattor ett tillförlitligt skydd mot att halka på släta ytor som kakel. Kort sagt, välj en av våra ortopediska mattor om du vill se till att ditt husdjur mår bra,  – du tar inga risker. Våra olika modeller är lämpliga för alla typer av sjukdomar hos hundar.

Olika modeller

I den här kategorin kan du hitta olika modeller av ortopediska mattor för dina hundar. Så om din fyrbenta följeslagare är stor ska du välja vår stora ortopediska hundbädd. Den finns i olika storlekar så att du kan välja den perfekta storleken för din vovve att vila på. Dessutom vet vi att vissa hundar gillar att vila med huvudet uppåt, så vi erbjuder också en överdel med ortopedisk hundkudde. Denna kategori erbjuder också en lhundbädd med memory foam, som är idealisk för även de mest ömtåliga husdjuren. Det råder ingen tvekan om att alla ägare är bekanta med sitt husdjurs små vanor. Allt du behöver göra är att välja den matta som bäst passar din hunds sovvanor.