ortopedisk hundmatta
Hundbädd med minnesskum
594,00kr1249,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Hundbädd med minnesskum

594,00kr1249,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ditt husdjur kommer att vila och njuta av en bekväm natts sömn i denna hundbädd med minnesskum. Den är utformad med ett patenterat skumlager som är speciellt konstruerat för ortopedisk avlastning och stöd för din hunds leder. Den ventilerande meshen och den mjuka kudden ger extra stöd för trötta huvuden, nackar och axlar.

Ditt husdjur kommer att vila och njuta av en bekväm natts sömn i denna hundbädd med minnesskum. Den är utformad med ett patenterat skumlager som är speciellt konstruerat för ortopedisk avlastning och stöd för din hunds leder. Den ventilerande meshen och den mjuka kudden ger extra stöd för trötta huvuden, nackar och axlar.

Minnesskum
Minnesskum
Hundbädd i minnesskum är utformad för optimal hälsa och komfort för hundar. Den erbjuder ett lyxigt lager av mjukhet och komfort som varsamt omsluter ditt husdjur och håller det vid en behaglig temperatur hela natten. Minnesskummet i denna bädd gör att hunden omedelbart kan avlastas från ömma punkter.

Bekväma material

hundmatta
Hundbädden med minnesskum erbjuder kvalitetsstöd och högsta möjliga komfort för ditt husdjur. Sängen är utformad med en madrass och ett avtagbart lager av viskoelastiskt minnesskum som ger bättre blodcirkulation och tillräckligt med utrymme för din fyrbenta vän. Den är tillverkad av allergivänliga material och har ett slitstarkt, halkfritt tyg.
hundmatta
Hund på ortopedisk matta

En känsla av komfort

Hund på ortopedisk matta
Den ortopediska hundbädden är den perfekta sängen för hundar av alla storlekar och raser. Dess exceptionella stoppning av minnesskum ger en otrolig känsla av komfort och anpassar sig till varje djurs specifika kropp och vikt, vilket ger optimalt stöd för kroppen. Denna ultramjuka bädd täcker de viktigaste delarna av hundens kropp för att förhindra tryck på lederna.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.