liten svart ortopedisk mus
Liten vertikal ortopedisk trådbunden mus
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Liten vertikal ortopedisk trådbunden mus

535,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Denna lilla ortopediska vertikala trådbundna mus är utformad med bekväm och intuitiv ergonomi i åtanke. Den vertikala layouten, som kontrasterar mot den vanliga horisontella formen, minskar spänningar så att du kan vara bekvämare under långa arbetstimmar. Den unika formen anpassar sig perfekt till varje hand och ger optimalt stöd.

Denna lilla ortopediska vertikala trådbundna mus är utformad med bekväm och intuitiv ergonomi i åtanke. Den vertikala layouten, som kontrasterar mot den vanliga horisontella formen, minskar spänningar så att du kan vara bekvämare under långa arbetstimmar. Den unika formen anpassar sig perfekt till varje hand och ger optimalt stöd.

I modern, sober design
I modern, sober design
Den ergonomiska vertikala designen ger ett bekvämt grepp och naturliga rörelser, medan den strömlinjeformade formen minskar tendensen att snäva in handleden och fingrarna. Den intelligenta designen innebär att alla användare kan njuta av musens prestanda utan obehag, även efter långa användningsperioder.

En koncentration av tekniker

0-14b19c.jpeg
Den lilla ortopediska vertikala trådbundna musen är ett måste för dig som vill förbättra din komfort och produktivitet. Den har en avancerad optisk sensor som möjliggör extra rörelse för fingrarna, vilket ger dig mer exakt kontroll över din navigering och smidiga justeringar.
0-14b19c.jpeg
16907-84c1f1.jpeg

Enastående precision

16907-84c1f1.jpeg
Den slitstarka konstruktionen tål regelbundet slitage, medan den trådbundna anslutningen säkerställer enkel och exakt användning med varje klick. Optisk teknik med hög precision ger smidig navigering med hög känslighet på alla ytor, även trä och glas. Den är kompakt och lätt, så att du kan ta den med dig vart du än går.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.