hög skål
Ortopedisk skål för hundar
165,00kr178,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk skål för hundar

165,00kr178,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska hundskålar är utformade för husdjur med käk- eller ryggproblem som begränsar deras förmåga att äta, eller bara för att hålla ditt husdjurs matsmältningssystem igång ordentligt. Den ergonomiska lättviktsdesignen gör det möjligt för dig att ge din hund en hälsosam kost utan att äventyra skelettets hälsa eller rörelseomfång.

Attribut:

 • Volym: 500g
 • Mått: 14×12 cm

Ortopediska hundskålar är utformade för husdjur med käk- eller ryggproblem som begränsar deras förmåga att äta, eller bara för att hålla ditt husdjurs matsmältningssystem igång ordentligt. Den ergonomiska lättviktsdesignen gör det möjligt för dig att ge din hund en hälsosam kost utan att äventyra skelettets hälsa eller rörelseomfång.

Ortopedisk
Ortopedisk

Ortopediska hundskålar är det bästa sättet att se till att ditt husdjur äter ordentligt. Ergonomiskt utformade skålar förbättrar din bästa väns hållning och hjälper till att minska vanliga ledproblem hos hundar. Oavsett din hunds ålder, kroppsform eller träning kommer denna skål att passa alla anatomier perfekt.

Naturlig position

2 ortopediska hundskålar

Denna ortopediska hundskål är utformad för ditt husdjur maximal komfort. Den är tillverkad av slitstarkt material och gör det möjligt för ditt husdjur att äta i en naturlig position utan de begränsningar som konventionella “överdimensionerade” skålar medför. Den böjda formen håller mat och vatten nedanför hundens nacke för bättre näring och en mer njutbar måltid.

2 ortopediska hundskålar
skål som delar sig från basen

Halkfri

skål som delar sig från basen

Den ortopediska hundskålen är en innovativ lösning som utformats för att tillgodose de specifika behoven hos hundar med fysiska funktionsnedsättningar eller svårigheter att nå sin matskål. Den plana, halkfria skålen har optimal höjd och vinkel för enkel åtkomst till maten, även för hundar med skadade eller ömma tassar.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Volym

500g

Mått

14×12 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.