Show Filters

Vikten av skyddsskor

När vi arbetar tänker vi oftast på att skydda våra händer med handskar eller våra ögon med skyddsglasögon. Men vi glömmer ofta att skydda våra fötter. Olyckor kan dock hända och vi kan snabbt skada oss om vi bara är obetänksamma ett ögonblick. Denna typ av skor är särskilt viktig om du arbetar på en byggarbetsplats, renoverar ett hus själv eller helt enkelt gör lite arbete runt huset. Skyddsskor kan skydda dina fötter när ett verktyg som en hammare eller en tung tång glider ur din hand. De gör det också möjligt för dig att röra dig på en instabil arbetsplats där det finns risk för att skon punkteras. Med dessa ortopediska skyddsskor på fötterna kan du gå överallt, på brädor, damm eller till och med spikar, utan att någonsin skada dig. Dessa skor ger dig säkerhet och stabilitet när du går. När du väl har köpt dessa skyddsskor kommer du inte att kunna klara dig utan dem!

Flera olika modeller tillgängliga

Du hittar många par skyddsskor på vår webbplats. Alla är olika och kommer att ge dig olika fördelar, men alla garanterar dig felfri säkerhet. Dina fötter kommer att vara perfekt skyddade och du kommer att kunna gå var som helst utan att behöva vara rädd för att skada dig. Du kan skräddarsy ditt köp efter deras huvudsakliga funktion. Du hittar skor i olika färger, allt från svart till beige och brunt. I synnerhet hittar du en modell i kamouflagestil som följer med dig på dina äventyr utan att märkas men som håller dina fötter säkra. Dessa många modeller ger perfekt skydd beroende på vilken miljö du befinner dig i. Vår kategori erbjuder lågprofilmodeller för skydd i nivå med yttersulan, som skyddar dig från hinder på marken. Andra modeller har högre skaft, vilket innebär att de även skyddar ovansidan av hälen och fotleden. Denna typ av sko är idealisk för användning i områden där gräset är högt, till exempel. Dina skor skyddar dig från alla faror, även om du inte kan se dem. Slutligen kan du välja mellan en modell med snören framtill eller en med kardborreknäppning. Båda modellerna är lika säkra. Valet beror helt och hållet på din smak när det gäller skor och hur du tänker använda dem. Med ett par skyddsskor med kardborreknäppning sparar du några extra sekunder när det gäller att fästa dem.

Särskilda modeller av skyddsskor

Skyddsskor är inte bara synonymt med robusthet och praktiska egenskaper. Dessa skor kan också vara eleganta och bäras runt stan. Vi erbjuder flera modeller på vår webbplats som kan vara perfekta för en stadsstil, för en dag ute, transport eller till och med gå till jobbet. Kolla till exempel in våra ortopediska arbetsskor, som ser ut precis som träningsskor. De kan bäras varje dag utan att någon märker att det är skyddsskor. En annan av våra modeller ger dig all den komfort som en mjuk sko kan ge. Vi talar naturligtvis om vår ortopediska skyddssko för män. Med sin tjocka men ändå flexibelt dämpade kilsula får du otrolig komfort hela dagen. Du kommer att kunna bära dessa skor under långa timmar utan att dina fötter gör ont, och vara skyddad från allt som kommer i din väg, till exempel spikar eller andra vassa föremål.