ortopedisk skyddssko
Ortopediska skyddsskor för män
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska skyddsskor för män

892,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska skyddsskor för män är särskilt utformade för dig som söker det ultimata stödet och dämpningen. Skorna har 4 lager dämpning som är speciellt utformat för utmärkt stöd och varaktig komfort. Yttermaterialet är slitstarkt men flexibelt, nötningsbeständigt och vattenavvisande.

Ortopediska skyddsskor för män är särskilt utformade för dig som söker det ultimata stödet och dämpningen. Skorna har 4 lager dämpning som är speciellt utformat för utmärkt stöd och varaktig komfort. Yttermaterialet är slitstarkt men flexibelt, nötningsbeständigt och vattenavvisande.

Optimal säkerhet
Optimal säkerhet
Ortopediska skyddsskor för män är utformade för optimal komfort och säkerhet under långa dagar i fält. Skorna ger ökat skydd mot de risker som är förknippade med industrimiljöer, t.ex. vätskor och vassa föremål, tack vare den härdade, nötningsbeständiga ovandelen.

Robusta material

motståndskraftig säkerhetssko
Ortopediska skyddsskor ger oöverträffat stöd och skydd. De har utformats för att förbättra komfort, stabilitet och ergonomi för tuffa jobb. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och är en utmärkt investering. Sulorna optimerar skyddet mot upprepade stötar och dämpar varje steg effektivt.
motståndskraftig säkerhetssko
ortopedisk skyddssko

Lindrar ledbesvär

ortopedisk skyddssko
Ortopediska skyddsskor för män är de perfekta skorna för dig som vill ha maximalt stöd, komfort och skydd för dina fötter. Skorna är utformade med den senaste tekniken och extremt robusta material och ger optimalt skydd mot riskerna för arbetsolyckor samtidigt som de ger bra ortopediskt stöd.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.