0-109d25.jpeg
Ortopedisk vertikal ergonomisk trådlös spelmus
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk vertikal ergonomisk trådlös spelmus

654,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Denna ortopediska mus är allt du behöver för en bekväm och njutbar spelupplevelse. Den ergonomiska designen ger långvarig komfort genom att minska tryck och belastning på handled och arm. Den vertikala formen gör att din hand kan inta en naturlig position, vilket avsevärt minskar obehag och smärta i samband med tendinit eller artrit. Med sin moderna design och diskreta utseende passar den här musen utmärkt till alla datorer.

Attribut:

 • Färg: Svart

Denna ortopediska mus är allt du behöver för en bekväm och njutbar spelupplevelse. Den ergonomiska designen ger långvarig komfort genom att minska tryck och belastning på handled och arm. Den vertikala formen gör att din hand kan inta en naturlig position, vilket avsevärt minskar obehag och smärta i samband med tendinit eller artrit. Med sin moderna design och diskreta utseende passar den här musen utmärkt till alla datorer.

En unik design
En unik design

Med sin unika design ger den ett naturligt grepp och exakta rörelser för att säkerställa maximal prestanda under intensiva spelsessioner. Den ergonomiska strukturen optimerar handledens position och fingrarnas naturliga position för att minska risken för obehag i samband med konventionella möss.

En vertikal form

0-227956.jpeg

Denna unika mus kombinerar en vertikal form med ergonomiska vinklar för att minska trycket på handleder och händer, vilket möjliggör långvarig smärtfri användning. Den unika designen ger en naturlig symmetrisk hållning, håller högerarmen horisontell och omfördelar automatiskt kroppsvikten så att du kan arbeta eller spela längre och samtidigt minimera känslan av muskel- och nervtrötthet.

0-227956.jpeg
0-526b9b.jpeg

Trådlös teknik

0-526b9b.jpeg

Tack vare den avancerade trådlösa tekniken får du en stabil och pålitlig anslutning för optimal prestanda. Det långvariga batteriet gör att du kan spela i timmar utan avbrott. Med sina programmerbara knappar och tysta läge är musen perfekt för krävande spelare som vill ha en unik och personlig spelupplevelse.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Svart

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.