2 ortopediska upphöjda skålar för katter
Fristående kattskålar
654,00kr832,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Fristående kattskålar

654,00kr832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Kattskålar på piedestal är ett bra och praktiskt sätt att hålla din katt frisk och glad. Varje stående skål är utformad för enklare tillgång till mat och vatten utan att katten behöver böja eller vrida sig. Denna enkelhet kan också minska risken för matsmältningsbesvär till följd av överdriven lek med skålar, vilket är något som katter är ökända för.

Kattskålar på piedestal är ett bra och praktiskt sätt att hålla din katt frisk och glad. Varje stående skål är utformad för enklare tillgång till mat och vatten utan att katten behöver böja eller vrida sig. Denna enkelhet kan också minska risken för matsmältningsbesvär till följd av överdriven lek med skålar, vilket är något som katter är ökända för.

Bra näring
Bra näring
Upphöjda matskålar är ett smart sätt att hålla dina katter glada och välnärda. Dessa skålar sitter på höjdjusterbara fötter för att förhindra att dina katter böjer eller sträcker sig när de äter och dricker. Den extra breda designen ökar komforten och gör rengöringen enklare, medan de reptåliga inre ytorna säkerställer optimal konsumtion av mat och vätskor.

Undvika ryggsmärta

katt som dricker ur en enda ortopedisk skål
Upphöjda matskålar för katter är en praktisk lösning för din katt en bekvämare matupplevelse. De gör det möjligt för din katt att äta utan att behöva böja sig framåt. Dessa skålar är en viktig del av att undvika ryggont som kan uppstå på grund av den obekväma position som krävs för att äta, samt minska mängden frosseri
katt som dricker ur en enda ortopedisk skål
Ortopedisk skål för katter

Lätt att rengöra

Ortopedisk skål för katter
Förhöjda stående skålar är ett utmärkt sätt att hålla dina katter välnärda och välhydrerade samtidigt som de tillför en touch av stil till ditt hem. Den hjälp som dessa upphöjningar ger innebär att äldre katter som har svårt att böja sig ner också kan njuta av en hälsosam, komplett diet. Delarna kan enkelt rengöras med en fuktig trasa för att hålla dem så rena som möjligt.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.