Show Filters

Bekväma flip-flops som är gjorda just för dig

Dessa ortopediska flip-flops för kvinnor ger exceptionellt stöd och komfort för dina fötter. De är perfekta för nästan alla tillfällen. De har en mjuk skumkonstruktion för dina fötter. Fodret är mjukt mot huden och anpassar sig försiktigt efter fotens naturliga konturer. Innersulan ger optimal stötdämpning och den halkfria yttersulan ger perfekt stabilitet, så att du kan röra dig säkert på fötterna. Tack vare de många olika modellerna kan du anpassa ergonomin i dina flip-flops efter dina fötters form. Dessa ortopediska flip-flops för kvinnor ger maximalt skydd utan att ge avkall på stil eller komfort. Alla våra modeller finns i en mängd olika storlekar, så du kan vara säker på att hitta det perfekta paret för dig. Kom ihåg att använda våra storleksguider för att välja den perfekta storleken. Bläddra i vår kategori nu och gör ditt val!

Flera olika stilar

Våra kilskor finns i en mängd olika färger och ger dig massor att välja mellan, så att du kan välja det par som uppfyller dina behov men också det som bäst matchar din garderob. Det finns en stil för varje mode och varje tillfälle. Vissa modeller har en traditionell stil, så välj denna typ av par om du inte gillar modernitet. Om du däremot vill ha en modern look ska du välja våra kilskor med dess innovativa kurvor. De flesta av våra modeller har en klack med varierande höjd. Det gör din silhuett smalare och ger dig extra komfort genom att du slipper obehaget av ojämna golv. Upptäck våra olika modeller och beställ den eller de som ditt hjärta klappar för.

Tillverkade av innovativa material

Dessa skor är tillverkade av material som andas och inte håller kvar fukt så att dina fötter förblir torra och svala oavsett vilken aktivitet du ägnar dig åt. De ger också optimal komfort tack vare sitt mjuka, dämpande foder. Hälen ger en behaglig känsla för personer med artrit eller plattfot. Dessa ortopediska skor är också lämpliga för personer som ägnar sig åt mycket fysisk aktivitet. De stötdämpande materialen tar hand om leder och muskler före eller efter intensiv träning. Oavsett vilken profil du har kan du förbättra ditt allmänna välbefinnande med ett par av våra flip-flops. Slutligen är de flesta av våra modeller vatten- och fläckavvisande. Så du kan bära dem vid alla tillfällen utan att behöva oroa dig för att de ska försämras. De är också snabba och enkla att ta hand om, vilket är perfekt om du har ont om tid. Beställ det par du gillar bäst nu!

Perfekt för vardagsanvändning

Den ergonomiska designen på våra ortopediska flip-flops garanterar en bra passform för dina fötter, medan deras vattentäta beläggning gör dem mer motståndskraftiga mot olyckliga fläckar. De tillgängliga färgerna sträcker sig från sobra till färgglada. Du kan bära dem på stan, på stranden eller hemma. Faktum är att dessa skor är utformade för att vara innovativa och eleganta för vardagsbruk, såväl som för en social sammankomst! Genom att använda dem under alla omständigheter får du optimal gångkomfort och avsevärt mindre fotsmärta. Ju mer du använder dem, desto mer kommer du att märka deras positiva effekter på din hälsa. Om du väljer ett par av våra ortopediska flip-flops kommer din vardagskomfort att bli ännu bättre.