Blå ortopedisk cloquette med broderade blommor placerad på ett stativ på ett trägolv.
Ortopedisk damsko med broderade blommor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk damsko med broderade blommor

297,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Upptäck vår ortopediska flip-flop med broderade blommor för kvinnor, en perfekt kombination av komfort och sommarstil. Denna slip-on flip-flop ger optimalt stöd för dina fötter samtidigt som den tillför en touch av femininitet med sina broderade blommor. Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller bara avkoppling hemma.

Attribut:

 • Material: Konstläder
 • Klackhöjd: ≤ 1 cm
 • Material i sulan: EVA

Upptäck vår ortopediska flip-flop med broderade blommor för kvinnor, en perfekt kombination av komfort och sommarstil. Denna slip-on flip-flop ger optimalt stöd för dina fötter samtidigt som den tillför en touch av femininitet med sina broderade blommor. Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller bara avkoppling hemma.

Exceptionell ortopedisk komfort
Exceptionell ortopedisk komfort

Vår ortopediska flip-flop med broderade blommor för kvinnor ger exceptionell komfort för dina fötter. Den dämpande innersulan ger mjuk dämpning och minskar belastningen på fötter och leder. Den ortopediska designen främjar en korrekt fotställning och lindrar smärta och obehag.

Denna slip-on flip-flop är snabb och enkel att använda, så att du kan sätta på och ta av den på ett ögonblick. Njut av överlägsen komfort med vår ortopediska flip-flop med broderade blommor.

Blommig och feminin estetik

Vår ortopediska flip-flop med broderade blommor har en feminin, blommig estetik som ger din sommarlook lite extra charm. Fina broderade blommor pryder flip-flopen och skapar en estetiskt tilltalande och feminin look.

Oavsett om det gäller fritidskläder, en utekväll på stan eller ett speciellt tillfälle, kommer denna flip-flop omedelbart att förbättra din stil med en touch av femininitet och fräschhet.

Användarvänlighet och praktiska egenskaper

Vår ortopediska flip-flop med broderad blomma för kvinnor är också enkel och praktisk att använda. Tack vare slip-on-designen kan du enkelt ta på och av den utan att behöva oroa dig för spännen eller fästanordningar.

Det sparar tid och gör att du kan njuta av sommaren utan krångel. Dessutom är flip-flopen lätt och enkel att bära, vilket gör den till ett perfekt val för resor eller sommarutflykter. Kombinera komfort och funktionalitet med våra ortopediska flip-flops med broderade blommor.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Konstläder

Klackhöjd

≤ 1 cm

Material i sulan

EVA

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.