Show Filters

För perfekt och framgångsrikt stöd

Dessa ortopediska ryggkuddar är tillbehör som är utformade för att ge extra stöd och korrekt hållning. De kan användas för att lindra kronisk ryggsmärta eller annan smärta, inklusive axel- och nacksmärta. De är i allmänhet tillverkade av ett mjukt men ändå fast material för att ge det perfekta stödet. Vissa av våra produkter är till och med tillverkade av minnesskum, vilket ger dig oöverträffad komfort. Våra kuddar är speciellt utformade för att ge tillräckligt stöd och hjälpa till att justera ryggraden, men de förblir mjuka och lätta. Vissa ortopediska kuddar har även en rem för ökad stabilitet. De är lätta att underhålla och är idealiska för personer som har ont om tid men ändå vill ta hand om sin rygg. Välj rätt kudde för dig.

Förbättra din hållning när du sitter

Välj en av våra ortopediska ryggkuddar om du lider av smärta i nedre delen av ryggen eller någon annan del. De ger ett jämnt tryck på känsliga områden i ryggen som revben, midja och nedre delen av ryggen. Dessa kuddar hjälper dig att hitta din optimala sittställning, vilket skyddar dina ben och leder. Tack vare den ergonomiska utformningen kan du få en upprätt och korrekt hållning efter bara några dagars användning. Du kan också räkna med de mjuka material som används, vilket avsevärt minskar ömma punkter. Slutligen kommer dessa tillbehör att vara användbara för att förebygga smärta om du tillbringar långa timmar i sittande ställning. Det finns också modeller som kan användas under transport, vilket avsevärt kommer att förbättra din komfort på långa resor. Bläddra i vår kategori och välj den modell som bäst passar dina behov.

Mjuka och följsamma material för din rygg

Den inre strukturen i våra dynor och kuddar ger en bra passform för alla som använder dem. Detta beror på att skumgummit är tillverkat av material som följer människokroppens naturliga kurvor, vilket ger maximalt stöd för din kropp utan att kompromissa med den naturliga rörelsefriheten. Det finns en mängd olika material så att du kan välja det som passar din kropp bäst. Välj till exempel mellan plast, memory foam eller latex. När du sitter med dessa ortopediska kuddar ger de ett stabilt och skönt mjukt stöd som din kropp vänjer sig vid med tiden. Genom att använda våra kuddar dagligen kommer du att drastiskt minska din smärta, vilket kommer att visa sig mycket användbart när du utövar någon fysisk eller sportslig aktivitet. Återuppta yoga eller tung fysisk träning utan att skada ryggen eller andra muskler. Om du har känslig hud behöver du inte oroa dig, våra kuddar kommer inte gnida sig mot huden eller orsaka överdriven svettning. Du kan använda dem med sinnesro; de kommer att ta hand om din rygg men också din hud!

Ta med dig en av våra kuddar överallt!

Bläddra i denna breda kategori av ortopediska kuddar och välj en av dem för att förbättra din vardagskomfort. Din rygg kommer garanterat att uppskatta detta hjälpmedel som är utformat för att ge styrka och stöd till personer som behöver ryggstöd under lång tid. De finns i en rad olika storlekar för att passa allas behov. Alla våra modeller är diskreta, så du kan ta med dem till jobbet utan att oroa dig. Dina kollegor kommer inte att lägga märke till dem. Vissa av våra modeller finns även i olika färger så att du kan välja den nyans som bäst matchar din stol. Lägg dem i väskan och ta dem med dig på resan, på jobbet eller på semestern, för din ryggs välbefinnande!