Ortopedisk ländryggskudde, justerbar sits, i flera färger med bild av ländrygg och coccys på sits
Ortopedisk ländryggskudde för kontor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk ländryggskudde för kontor

535,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Vi sitter en stor del av våra liv, och inte ofta i rätt position, så våra ryggar lider. Därför har vi tagit fram den här ortopediska ländkudden för kontor. En kudde av långsamt återgående memory foam med ett mjukt, andningsaktivt och halkfritt överdrag. En ortopedisk kudde som avlastar benen vid långvarigt sittande och stillasittande arbete.

Attribut:

 • Mått: 48x39x14cm
 • Material: Memory foam / polyuretan

Vi sitter en stor del av våra liv, och inte ofta i rätt position, så våra ryggar lider. Därför har vi tagit fram den här ortopediska ländkudden för kontor. En kudde av långsamt återgående memory foam med ett mjukt, andningsaktivt och halkfritt överdrag. En ortopedisk kudde som avlastar benen vid långvarigt sittande och stillasittande arbete.

En kudde utformad för personer som sitter
En kudde utformad för personer som sitter

När du sitter trycks ofta den nedre delen av ryggraden ihop, precis ovanför svanskotan, och du kan känna smärta i ländryggen, ryggen eller bäckenet. Om du sitter minst 8 timmar om dagen, oavsett om det är på en kontorsstol eller bakom ratten, är det troligt att din rygg lider. För alla som sitter i en statisk position större delen av dagen har vi tagit fram denna ortopediska ländryggskudde.

En andningsbar kudde som lindrar dina besvär

0-8c5364.jpeg

Vår ortopediska ländryggskudde med ergonomisk design är utformad för att stödja dig i sittande ställning under långa timmar. Den unika formen avlastar höfter och ben, minskar trycket på ryggen och förbättrar blodcirkulationen. Tack vare ventilationshålen andas vår kudde, så du behöver inte oroa dig för värme när du sitter.

0-8c5364.jpeg

En kudde som passar alla, för en bekväm hållning

Tack vare ett justerbart band kan du anpassa kuddens bredd till din bäckenbredd för en bekväm sittställning. När du sitter med vår kudde får din rygg automatiskt en bra, upprätt hållning och dina ben blir avslappnade. Vår ortopediska ländryggskudde är tillverkad med minnesskum som absorberar stötar och återgår till sitt ursprungliga läge när du inte använder den, så att den inte blir hängig och håller längre.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Mått

48x39x14cm

Material

Memory foam / polyuretan

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.