Show Filters

Ortopediska träningsskor, ortopediska skor, men bättre!

Ortopediska skor är inte bara till för personer med fotproblem (artrit, förhårdnader, hallux valgus, plattfot, benmissbildningar etc.). Ortopediska skor kan också vara till stor hjälp för personer som vill undvika skador från skor som inte är anpassade till deras fötter och som därför kommer att få återverkningar på andra delar av kroppen, eller för personer med rygg- eller knäproblem, samt idrottare. För alla dessa människor har vi tagit fram ett sortiment av ortopediska träningsskor som, förutom att vara bekväma, ger perfekt stöd åt dina fötter och din kropp så att du får en bra hållning.

Varför ortopediska träningsskor?

Träningsskor är ofta våra vardagsskor, och förutom när vi idrottar bär vi dem regelbundet för att de bidrar till vår estetik eller helt enkelt för att vi vill må bra. Ortopediska träningsskor har ett antal fördelar, eftersom de inte bara är ortopediska skor som du helst vill dölja för resten av världen, de är trendiga och hjälper dig att förebygga och lindra värk och smärta. Ortopediska träningsskor kan användas för många ändamål:

  • på daglig basis, för att se till att du inte skadar din kropp
  • för promenader, och för att förhindra att hälarna tar för mycket stryk
  • för sport, så att fötterna får bättre stöd och absorberar stötar bättre
  • för att lindra smärta kopplad till en patologi
  • efter en skada eller operation

Fördelarna med våra ortopediska träningsskor

Våra ortopediska träningsskor ger dig bra stabilitet, oavsett vad du använder dem till. De tjocka innersulorna håller dina fötter i en bekväm ställning för din kropp och innersulorna andas för extra komfort. Våra ortopediska träningsskor hjälper dina fötter att absorbera stötar från gång eller löpning och håller hälen stadigt på plats tack vare deras ergonomiska form och de olika material som används vid tillverkningen. Fotvalvet får också stöd, vilket skapar en perfekt hållning för hela kroppen. Tack vare snörningen hålls fötterna på plats och anklarna skyddas. Modeller utan snörning är mer lämpade för promenader eller mindre dynamiska aktiviteter. De låter foten utvecklas när du går, samtidigt som de ger tillräckligt stöd. Förutom att stödja dina fötter hjälper våra ortopediska träningsskor till med att avlasta trycket på dina ligament, senor, leder, ben och muskler. Våra skor passar alla, breda eller smala fötter, kvinnor eller män, och de är lätta att bära. Med sin trendiga design kan du bära dem hela dagen, för promenader, arbete och sport, utan att någon märker att du bär ortopediska träningsskor. Att bära ortopediska träningsskor är en garanti för en bättre vardag.