Svarta gympaskor med tjocka vita sulor och en luftbubbla på fötterna på en kvinna som står med benen i kors på gatan och bär tajta svarta byxor.
Ortopediska luftbubbleskor i canvas
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska luftbubbleskor i canvas

594,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa ortopediska skor i canvas med luftbubblor är utformade för komfort och hållbarhet. De har en yttersula i formgjutet gummi som dämpar stötar och ger bra grepp på de flesta underlag. Ovandelen är lågt skuren för överlägsen komfort och en minimalistisk silhuett som passar till både vardagliga och dressade outfits. Skorna har också skumdämpning på insidan för komfort hela dagen, medan luftbubble-systemet ger extra dämpning och skydd.

Dessa ortopediska skor i canvas med luftbubblor är utformade för komfort och hållbarhet. De har en yttersula i formgjutet gummi som dämpar stötar och ger bra grepp på de flesta underlag. Ovandelen är lågt skuren för överlägsen komfort och en minimalistisk silhuett som passar till både vardagliga och dressade outfits. Skorna har också skumdämpning på insidan för komfort hela dagen, medan luftbubble-systemet ger extra dämpning och skydd.

Skydd och komfort
Skydd och komfort
Ortopediska canvasskor med luftbubblor är utformade för optimalt skydd och maximal komfort för dina fötter. De har en integrerad innersula i skumgummi för utmärkt stötdämpning, medan andningsbar luft håller dig bekväm genom att maximera luftcirkulationen runt fötterna.

Stabilitet i alla lägen

Sidoförstärkningar ger ökad stabilitet – perfekt för dig som vill korrigera strukturella eller posturala problem. Tekniken ger bättre form och stöd under alla omständigheter – perfekt för dig som ägnar dig åt regelbunden fysisk aktivitet. Stretchtyget ger en mjuk, naturlig känsla mot huden och en anmärkningsvärd komfortnivå, vilket gör långa promenader eller dagar på jobbet enklare.
0-143279.jpeg

Lindrar smärta

0-143279.jpeg
Dina tår kommer att vara skyddade under lång tid framöver tack vare de nötningsbeständiga sulorna som är impregnerade på den slitstarka canvas som garanterar enastående prestanda även vid långvarig användning. Med en luftbubbla på baksidan av hälen ger dessa sneakers extra dämpning för lederna som kan hjälpa till att lindra vardaglig muskelsmärta eller spänningar.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.