En svart ortopedisk träningssko med vit sula och en luftbubbla av stretchig mesh som andas, mot en vit bakgrund.
Ortopediska löparskor för kvinnor med andningsförmåga
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediska löparskor för kvinnor med andningsförmåga

594,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa ortopediska damskor med god andningsförmåga är det perfekta valet för dig som letar efter en sko som kombinerar komfort och stil. Skorna ger både skydd och ortopediskt stöd och är särskilt utformade för att minska belastningen på leder och fötter. Med sin stretchiga mesh med hög andningsförmåga håller de fötterna svala även under de varmaste dagarna. Meshen förstorar de skiktade elementen, skapar en unik stil och ger en utmärkt passform med många justeringsalternativ.

Dessa ortopediska damskor med god andningsförmåga är det perfekta valet för dig som letar efter en sko som kombinerar komfort och stil. Skorna ger både skydd och ortopediskt stöd och är särskilt utformade för att minska belastningen på leder och fötter. Med sin stretchiga mesh med hög andningsförmåga håller de fötterna svala även under de varmaste dagarna. Meshen förstorar de skiktade elementen, skapar en unik stil och ger en utmärkt passform med många justeringsalternativ.

För din hälsa
För din hälsa
Dessa ortopediska damskor med andningsförmåga är en viktig investering för alla som vill undvika smärta och ta hand om sin hälsa! De erbjuder komfort och fotskydd tack vare sin innovativa design och exceptionella funktioner. Den ventilerade innersulan absorberar svett och håller dina fötter svala och torra hela dagen.

Känner du dig säker på

Formgjuten skumgummi med hög densitet absorberar stötar, ger dämpning och behåller sin form efter en lång dags promenader. Konstruktionen i ventilerande mesh är tålig, slitstark och mångsidig och minskar belastningen på foten samtidigt som den behåller en modern look. Halkfria yttersulor ger utmärkt grepp på alla underlag för att förhindra halkning och fall.

Stil och komfort

Dessa ortopediska träningsskor för kvinnor med bra andningsförmåga erbjuder elegant, modern stil och komfort. De är designade med klara färger och en modern minimalistisk design för kvinnor som vill uttrycka sin personliga stil samtidigt som de drar nytta av det allra bästa inom skoteknik. Med sin tidlösa look kommer den här skon snabbt att bli din favorit!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.