Lila-lila snörlösa sneakers med vit sula på fötterna av en kvinna som står på en klippa.
Lättviktiga, flexibla ortopediska slip-on-skor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Lättviktiga, flexibla ortopediska slip-on-skor

535,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Lätta, flexibla ortopediska slip-on-skor är den perfekta skon för personer med fotsmärta. De är tillverkade av ett mjukt, följsamt och högkvalitativt material som ger otrolig komfort och optimalt skydd mot skav och skador. Den ergonomiska passformen gör dem lätta att ta på, medan den justerbara innerdämpningen ger specifik dämpning för din fysisk. De halkfria yttersulorna ger optimalt grepp så att du kan ta varje steg utan risk för att halka eller glida.

Lätta, flexibla ortopediska slip-on-skor är den perfekta skon för personer med fotsmärta. De är tillverkade av ett mjukt, följsamt och högkvalitativt material som ger otrolig komfort och optimalt skydd mot skav och skador. Den ergonomiska passformen gör dem lätta att ta på, medan den justerbara innerdämpningen ger specifik dämpning för din fysisk. De halkfria yttersulorna ger optimalt grepp så att du kan ta varje steg utan risk för att halka eller glida.

Flexibilitet och prestanda
Flexibilitet och prestanda
Lätta, flexibla ortopediska träningsskor är utformade för maximal komfort och stöd för dina fötter. De anpassar sig perfekt till fotens naturliga rörelser, vilket minskar risken för smärta eller irritation. Den extra invändiga stoppningen ger en mycket bekväm känsla utan att ge avkall på flexibilitet eller prestanda.

Lätt och flexibel

Lätta, flexibla ortopediska träningsskor med slip-on som är utformade för en perfekt finish samtidigt som de ger komfort och stöd. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och ger perfekt passform utan att kompromissa med komfort eller stabilitet. De har dämpande sulor, optimalt fotbäddsstöd och utmärkt passform.

Komfort och stöd

Lätta, flexibla ortopediska träningsskor är perfekta skor för dig med ledproblem eller ägnar dig åt fysisk aktivitet med upprepade stötar. De är utformade enligt högsta kvalitetsstandard och ger maximal komfort och stöd. Ovandelen är tillverkad av en slitstark kombination som ger känsliga fötter optimal rörlighet och flexibilitet för att säkerställa naturlig, obehindrad rörelse.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.