Ett par bruna ankelstövlar mot en lila bakgrund.
Ortopediska skor i vintagestil
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska skor i vintagestil

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa ortopediska skor i vintagestil är ett bekvämt alternativ samtidigt som de ger dig en unik vintage-look. De har en dämpande innersula som ger bra komfort och stöd för fötterna, samtidigt som de ser bra ut. Dessutom gör de högkvalitativa materialen dessa skor till ett robust och slitstarkt par som du kommer att kunna bära i många år framöver. Ett utmärkt val för dig som letar efter en stil som är både originell och funktionell.

Attribut:

 • Material: PU

Dessa ortopediska skor i vintagestil är ett bekvämt alternativ samtidigt som de ger dig en unik vintage-look. De har en dämpande innersula som ger bra komfort och stöd för fötterna, samtidigt som de ser bra ut. Dessutom gör de högkvalitativa materialen dessa skor till ett robust och slitstarkt par som du kommer att kunna bära i många år framöver. Ett utmärkt val för dig som letar efter en stil som är både originell och funktionell.

Val mellan fyra färger
Val mellan fyra färger

Dessa ortopediska skor i vintagestil är utformade för dina fötter bästa möjliga komfort och stöd. De har en ergonomisk innersula som ger utmärkt stöd och stöd för hålfoten. Yttersulorna är flexibla och halkfria, så att du alltid kan vara säker på stabilitet. Dessa ortopediska skor finns i fyra olika färger: brun, grå, grön eller till och med röd för de mest originella av våra kunder.

Komfort hela dagen

Dessa ortopediska damskor har en avslappnad, klassisk stil och är mycket slitstarka. De har en ergonomisk design som förbättrar din hållning och ger stöd åt dina fötter, medan syntetmaterialet säkerställer andningsförmåga och hållbarhet. Med dessa skor kommer du att kunna gå långa stunder utan att dina fötter någonsin gör ont.

En vintageinspirerad och originell design

Detta par ortopediska skor i vintagestil har en elegant stil samtidigt som de ger maximalt stöd och komfort för fötterna. Dessa bekväma, ventilerande innersulor är idealiska för personer som behöver stöd hela dagen och ger extra skydd och hjälper till att hålla foten väl ventilerad. Skornas design gör dem originella och unika.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

PU

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.