Ett par ortopediska gymnastikskor på en stenmur.
Grön och grå ortopedisk toffel för män
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Grön och grå ortopedisk toffel för män

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Vi presenterar vår gröna och grå ortopediska toffel för män. Med meshfoder och inspiration från sneakerdesign kombinerar denna sko perfekt komfort och stil för att uppfylla dina dagliga behov.

Attribut:

 • Klackhöjd: ≤ 1 cm
 • Material: Nät
 • Material i sulan: EVA

Vi presenterar vår gröna och grå ortopediska toffel för män. Med meshfoder och inspiration från sneakerdesign kombinerar denna sko perfekt komfort och stil för att uppfylla dina dagliga behov.

Lätt och fräsch för dina fötter
Lätt och fräsch för dina fötter

Våra ortopediska tofflor för män har ett meshfoder som känns lätt och fräscht. Detta lätta material som andas främjar luftcirkulationen och håller dina fötter svala hela dagen.

Oavsett om du är hemma eller ute på en promenad håller meshfodret dig bekväm. Dessutom bidrar det till att minska svett och lukt, så att varje steg du tar känns lika skönt. Denna smarta, innovativa design är utformad för att maximera ditt välbefinnande och din komfort varje dag.

Casual chic

Vår gröna och grå ortopediska toffel för män är inspirerad av sneakers och ger din outfit en elegant och avslappnad touch. De gröna och grå färgerna ger en modern, trendig look som passar perfekt till en mängd olika outfits.

Oavsett om du bär jeans eller joggingbyxor kommer dessa tofflor att förbättra din look samtidigt som de ger otrolig komfort. Den snygga designen och iögonfallande färgen gör dem perfekta för användning hemma eller för en snabb utekväll.

21377-601634.jpeg

Snabbt redo för dagen

21377-601634.jpeg

Vi förstår att din tid är dyrbar och därför är våra ortopediska herrskor utformade för att vara lätta att ta på.

Det är bara att dra på fötterna och njuta av den komfort de ger direkt. Oavsett vad du gör ger dessa skor optimal komfort och är extremt enkla att använda.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Klackhöjd

≤ 1 cm

Material

Nät

Material i sulan

EVA

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.