Ett par fötter med ett par vita basketskor med ett guldhjärta på sidan
Vita ortopediska snörskor för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Vita ortopediska snörskor för kvinnor

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa ortopediska snörskor för kvinnor är perfekta för dig en avslappnad look samtidigt som de ger komfort och stöd för din fotled. Skorna hjälper dig att fördela din vikt jämnt över hela skons kontaktyta, så att du kan röra dig med utmärkt stabilitet och utan risk för att skada dig.

Attribut:

 • Färg: Vit
 • Material: PU

Dessa ortopediska snörskor för kvinnor är perfekta för dig en avslappnad look samtidigt som de ger komfort och stöd för din fotled. Skorna hjälper dig att fördela din vikt jämnt över hela skons kontaktyta, så att du kan röra dig med utmärkt stabilitet och utan risk för att skada dig.

Mycket bekväma ergonomiska skor
Mycket bekväma ergonomiska skor

Dessa ortopediska snörskor för kvinnor är utformade för dina fötter extra stöd under hela dagen, medan den fodrade innersulan i läder ger optimal stötdämpning när du går. De justerbara snörena ser till att skon passar perfekt runt foten, och snörens ergonomiska form gör att foten stabiliseras perfekt.

3440-4995ee.jpeg

Dessa vita ortopediska snörskor för kvinnor är utformade för maximal komfort och stöd för dina fötter. De har en dämpande innersula och sidokuddar för extra stabilitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för personer med fot- eller hållningsproblem. Ovandelen är tillverkad av mjukt, följsamt läder för perfekt passform och ultimat komfort. Kraftiga, elastiska snören håller skon stadigt och säkert på plats. Yttersulan är halkskyddad och ger utmärkt grepp på alla typer av underlag. Skorna andas och håller fötterna svala och torra hela dagen.

3440-4995ee.jpeg
3440-9ed7c7.jpeg
3440-9ed7c7.jpeg

Dessa ortopediska skor är både moderna och bekväma och ger extra stöd för dina fötter hela dagen. Dessa snörskor är tillverkade med bekväma innersulor i skumgummi och ger exceptionellt stöd, samtidigt som de ökar ankelstödet och ger dig perfekt stabilitet. De är lätta och har ett gulligt litet guldhjärta på sidan för en söt designerlook.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Vit

Material

PU

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.