Fötterna bär vinröda mockasiner i PU-läder. Bäraren har svarta leggings.
Ortopediska båtloafers för kvinnor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska båtloafers för kvinnor

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter snygga ortopediska loafers? Välj denna sublima båtmodell som är lätt att ta på och ta hand om. De har gummisulor och är perfekta för vardagsbruk och promenader utomhus. De finns i ett oändligt antal färger, så du hittar garanterat något som passar dig!

Letar du efter snygga ortopediska loafers? Välj denna sublima båtmodell som är lätt att ta på och ta hand om. De har gummisulor och är perfekta för vardagsbruk och promenader utomhus. De finns i ett oändligt antal färger, så du hittar garanterat något som passar dig!

För daglig användning
För daglig användning
Dessa ortopediska loafers för kvinnor är perfekta för dig som letar efter en snygg, tidlös och mångsidig sko. Ovandelen i syntetläder är bekväm och framhäver din fot. Det vadderade fodret ger ett extra lager komfort och kompletteras av en extra mjuk innerhäl för mjukare stöd. Perfekta för vardagen, på jobbet eller på helgen, du kommer att älska dem.

Utan att kompromissa med din stil

Dessa ortopediska loafers ger ett bra skydd för fötterna och en utmärkt passform. De flexibla, ergonomiska sulorna anpassar sig perfekt till känsliga fötter samtidigt som de ger maximal komfort och stöd. Ovandelen är tillverkad av ett slätt, slitstarkt material som känns mjukt vid beröring. Dessa ortopediska loafers är perfekta skor om du vill ta hänsyn till dina fötters specifika behov utan att kompromissa med din stil!

Ett klassiskt och bekvämt par

Dessa ortopediska loafers är ett par klassiska, bekväma skor som ger både subtil stil och stöd för hållningen. De är tillverkade av lätta material som andas för att hålla dig bekväm hela dagen, och har även ett mjukt syntetfoder som absorberar fukt bra. Dessa skor ger en elegant look utan att ge avkall på din komfort.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.