Svart sportsko som hålls av en hand
Ortopediska sportskor för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediska sportskor för män

892,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa ortopediska sportskor för män har en unik kombination av dämpning och stöd som ger oöverträffad komfort under sportaktiviteter. Skorna är tillverkade av robusta material och håller för de mest intensiva träningspassen. Dämpande, flexibla sulor ger extra stötdämpning, medan innovativ teknik håller foten stabil. Oavsett om du är professionell idrottare eller amatör så kommer dessa skor att hålla dig bekväm hela tiden!

Dessa ortopediska sportskor för män har en unik kombination av dämpning och stöd som ger oöverträffad komfort under sportaktiviteter. Skorna är tillverkade av robusta material och håller för de mest intensiva träningspassen. Dämpande, flexibla sulor ger extra stötdämpning, medan innovativ teknik håller foten stabil. Oavsett om du är professionell idrottare eller amatör så kommer dessa skor att hålla dig bekväm hela tiden!

Den perfekta sportskon
Den perfekta sportskon
Dessa ortopediska sportskor för män är utformade för maximalt stöd och skydd mot skador samtidigt som de är lätta och bekväma för smidig rörelse. De ger bra dämpning vid varje steg, andningsbara material som håller fötterna torra och en halkfri design som förhindrar att man halkar. En utmärkt kombination av innovativ teknik och en modern silhuett, dessa skor kommer att vara den perfekta lösningen på moderna idrottares behov.

Sulor anpassade efter dina fötter

Våra ortopediska sportskor är utformade för det bästa stöd och den komfort dina fötter behöver. De har en dämpande innersula i skumgummi och ett ytterhölje i ventilerande mesh. Dessa innersulor säkerställer att dina fötter alltid är väl ventilerade och har bra stöd, oavsett om du är inomhus eller utomhus. Dessa skor erbjuder både praktisk sportig stil och optimal komfort för dina fötter och anklar.

Skor utformade för idrottare

Dessa sportskor för män ger utmärkt stöd och optimal komfort hela dagen. De är designade med material som andas för bättre ventilation och har ett dämpningssystem i hälen och hålfoten för stöd under hela träningspasset. Skorna passar dina fötter perfekt tack vare den flexibla sulan. Dessa ortopediska skor har också en halkfri yttersula, så att du aldrig tappar stabiliteten.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.