Två fötter mot en vit bakgrund. Fötterna bär blå ortopediska skor.
Ortopedisk platåsandal för kvinnor i trainer-stil
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk platåsandal för kvinnor i trainer-stil

547,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Upptäck vår ortopediska plattåssandal för kvinnor, en perfekt kombination av komfort och trendig stil. Denna ortopediska sandal är speciellt utformad för optimalt stöd för dina fötter, så att du kan gå med självförtroende och hålla dig i framkant av modetrenderna.

Attribut:

 • Klackhöjd: 3 till 5 cm
 • Material: Syntetisk
 • Material i sulan: EVA
 • Typ av stängning: Krok och ögla

Upptäck vår ortopediska plattåssandal för kvinnor, en perfekt kombination av komfort och trendig stil. Denna ortopediska sandal är speciellt utformad för optimalt stöd för dina fötter, så att du kan gå med självförtroende och hålla dig i framkant av modetrenderna.

Överlägsen komfort och stöd
Överlägsen komfort och stöd

Vår ortopediska plattåssandal för kvinnor är utformad för överlägsen komfort och stöd hela dagen. Den dämpande innersulan formar sig efter din fot och ger optimal dämpning för varje steg.

Den ortopediska designen minskar den smärta och det obehag som förknippas med dålig hållning eller fotproblem. Dessutom ger platåsulan höjd utan att kompromissa med stabiliteten, så att du kan gå med självförtroende. Njut av exceptionell komfort och överlägset stöd med vår ortopediska sandal.

Trendig stil och mångsidighet

Vår ortopediska platåsandal för kvinnor i sneakerstil är inte bara mycket bekväm, den är också moderiktig. Den sneakerinspirerade designen ger din look en sportig och modern touch. Oavsett om du är ute efter en avslappnad outfit eller en urban stil, matchas denna sandal enkelt med olika klädstilar.

Den finns i en rad livfulla färger så att du kan välja den som bäst passar din personlighet och ditt humör. Uttryck din stil med självförtroende tack vare vår ortopediska plattåssandal för kvinnor.

Kvalitet och hållbarhet

Vår ortopediska sandal i sneakerstil med platåsula för kvinnor är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet. Läderimitationen är slitstark och lätt att ta hand om, vilket garanterar lång livslängd.

Den omsorgsfulla finishen ger sandalen en touch av elegans och ser till att den står sig över tid. Oavsett om du använder sandalen till vardags eller vid speciella tillfällen kan du lita på att den är bekväm och stilfull.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Klackhöjd

3 till 5 cm

Material

Syntetisk

Material i sulan

EVA

Typ av stängning

Krok och ögla

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.