Rosa träningsskor med kardborreband och vita sulor på en kvinnas fötter, som bär ett fotledsarmband och blå skinny jeans mot en vit bakgrund.
Ortopediska träningsskor med öppen tå för kvinnor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska träningsskor med öppen tå för kvinnor

594,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska damskor med öppen tå är utformade för utmärkt komfort och optimal passform under hela dagen. De ger ett komplett fotskydd och lindrar smärta till följd av dålig hållning. Den ergonomiska designen i kombination med den specialutvecklade dämpningen ger ett utmärkt stöd. Gummisulan ger bra grepp på nästan alla typer av underlag, så att du kan behålla kontrollen utan att kompromissa med din personliga komfort.

Ortopediska damskor med öppen tå är utformade för utmärkt komfort och optimal passform under hela dagen. De ger ett komplett fotskydd och lindrar smärta till följd av dålig hållning. Den ergonomiska designen i kombination med den specialutvecklade dämpningen ger ett utmärkt stöd. Gummisulan ger bra grepp på nästan alla typer av underlag, så att du kan behålla kontrollen utan att kompromissa med din personliga komfort.

Komfort och stil
Komfort och stil
Ortopediska damskor med öppen tå är perfekta för kvinnor som värdesätter komfort och stil. Med sina ventilerande textilier ger dessa sneakers inte bara en elegant stil utan också en känsla av lätthet och välbefinnande. De inbyggda dämpningssystemen säkerställer en dynamisk gång och dämpar varje steg du tar under hela dagen, vilket lindrar ömma fötter.

Optimalt grepp

Ortopediska damskor med öppen tå som ger den perfekta kombinationen av stil och komfort. De har en robust yttersula i gummi som ger optimalt grepp på alla typer av underlag och skyddar dina fötter från skador. Den korta, åtsittande passformen säkerställer naturlig, obegränsad rörelse, medan de perforerade öppningarna gör att dina fötter kan andas för en stabil, fräsch upplevelse.

Fodring av mjukt skum

Ortopediska damskor med öppen tå är designade för komfort och stil. De har en lätt ovandel som andas och är idealisk för höga temperaturer. Det mjuka skumfodret på hälen håller dig bekväm under långa timmar på fötterna eller på resande fot.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.