Ortopedisk hundstol
Ortopedisk hundsits
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk hundsits

1487,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopedisk hundsits är en extra sits som ger din hund en oöverträffad komfortupplevelse med sina 60x43x30 cm. Sitsen är stoppad med polyuretanskum med hög densitet och täckt med ett robust, vattensäkert tyg som gör att din hund kan sitta bekvämt i timmar.

Attribut:

 • Dimension: 60x43x30 cm
 • Färg: Svart

Ortopedisk hundsits är en extra sits som ger din hund en oöverträffad komfortupplevelse med sina 60x43x30 cm. Sitsen är stoppad med polyuretanskum med hög densitet och täckt med ett robust, vattensäkert tyg som gör att din hund kan sitta bekvämt i timmar.

Komfort
Komfort
Ortopedisk hundsits är den perfekta produkten för hundägare som vill ge sitt husdjur en så bekväm sits som möjligt. Sitsen har utformats för att se till att ditt husdjur sitter så säkert och bekvämt som möjligt, med optimalt stöd när du kör eller reser i bilen.

Ergonomisk utformning

hundsoffa
Denna ortopediska hundsits är den perfekta lösningen för ditt husdjurs komfort. Produkten är tillverkad av slitstarka lättviktsmaterial och har en ergonomisk design som anpassar sig efter hundens eller kattens storlek och form. Den tjocka stoppningen ger tillräckligt ortopediskt stöd för en bekväm, stödjande sits som ditt husdjur kommer att njuta av varje dag.
hundsoffa
svart ortopedisk hundsoffa

Stöd och stabilitet

svart ortopedisk hundsoffa
Den ortopediska hundsitsen är den ultimata komforten och stödet för husdjur. Den erbjuder en hög nivå av ergonomi, utformad uteslutande med lätta, höghållfasta stretchmaterial som hjälper hunden att anpassa sig enkelt. Den unika designen är speciellt framtagen för optimalt stöd och stabilitet för hundens ben.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Dimension

60x43x30 cm

Färg

Svart

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.