Kvinnor med korslagda ben i blå jeans och röda skor med snörning
Röda ortopediska snörskor för kvinnor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Röda ortopediska snörskor för kvinnor

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa ortopediska snörskor för kvinnor ger utmärkt stöd och optimalt fotskydd för personer som lider av rygg- eller ledsmärta. De har en stötdämpande sula som dämpar foten vid varje steg, vilket ger dig otrolig komfort hela dagen. Dessutom ger yttersulan utmärkt grepp på alla underlag, även i regn.

Attribut:

 • Färg: Röd
 • Material: PU

Dessa ortopediska snörskor för kvinnor ger utmärkt stöd och optimalt fotskydd för personer som lider av rygg- eller ledsmärta. De har en stötdämpande sula som dämpar foten vid varje steg, vilket ger dig otrolig komfort hela dagen. Dessutom ger yttersulan utmärkt grepp på alla underlag, även i regn.

Detaljerna som gör hela skillnaden
Detaljerna som gör hela skillnaden

Vårt underbara par röda ortopediska snörskor för kvinnor är utformade för dina fötter extra stöd, medan den fodrade innersulan i läder ger optimal stötdämpning när du går. Låt dig charmas av det vackra lilla guldhjärtat på sidan av skon, som ger dina fötter klass och design.

En sko som tar bort trycket från foten

0-01e0f6.jpeg

Våra röda ortopediska träningsskor ger dig exceptionellt stöd, stabilitet och komfort hela dagen. De har en dämpande innersula för långvarig komfort. Snörningssystemet gör att du kan justera passformen så att den passar dig perfekt. Dessa ortopediska snörskor för kvinnor är perfekta för personer med trötta ryggar och ben.

0-01e0f6.jpeg
0-4fde69.jpeg

En modern men ändå bekväm sko

0-4fde69.jpeg

Våra röda ortopediska skor är både moderna och bekväma. De ger extra stöd för dina fötter hela dagen. Dessa snörskor är tillverkade med mycket bekväma innersulor och ger exceptionellt stöd samtidigt som de minskar trycket på känsliga leder. Ett utmärkt val av skor för lite välförtjänt avlastning efter en aktiv dag.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Röd

Material

PU

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.