Cylindrisk ortopedisk kudde för ländryggen med bilder som visar dess egenskaper.
Ortopedisk cylindrisk stödkudde för ländryggen
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk cylindrisk stödkudde för ländryggen

475,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
För denna ortopediska cylindriska ländryggskudde erbjuder vi två modeller, varav den ena kan öppnas för att bilda två halvcirklar för olika användningsområden. Våra ortopediska cylindriska ländstöd i minnesskum är utformade för att följa ryggens naturliga kurva och stödja den när du sitter eller ligger.

Attribut:

 • Material: Memory foam / Polyester

För denna ortopediska cylindriska ländryggskudde erbjuder vi två modeller, varav den ena kan öppnas för att bilda två halvcirklar för olika användningsområden. Våra ortopediska cylindriska ländstöd i minnesskum är utformade för att följa ryggens naturliga kurva och stödja den när du sitter eller ligger.

Behåll en bra hållning med vår ortopediska ländryggskudde
Behåll en bra hållning med vår ortopediska ländryggskudde

Våra dynor är tillverkade av minnesskum och lindrar trötthet i nedre delen av ryggen som orsakas av långvarigt sittande. Skummet hjälper till att avlasta ryggen och upprätthålla en god hållning. Eftersom det är minnesskum återgår kudden till sitt utgångsläge efter varje användning och håller över tid. Överdraget på vår kudde är tillverkat av mjuk polyester som känns skönt mot huden.

En ortopedisk kudde som passar alla sittpositioner

0-72f760.jpeg

Du kan använda våra dynor på en stol tack vare deras justerbara band. Fäst bandet runt ryggen på din kontorsstol eller bilsäte och placera kudden där ryggen böjer sig. Använd remmen för att justera kuddens passform på ryggstödet. Du kan också placera den i nacken för en bekväm resa.

0-72f760.jpeg
0-65039d.jpeg

En ortopedisk kudde med flera funktioner

0-65039d.jpeg

Du kan placera våra kuddar under fotlederna när du ligger ner för att höja benen något och underlätta blodcirkulationen i dem. För vår modell som kan fällas ut, placera den i ländryggen när du ligger ner för att avlasta ryggen. Ha alltid en bekväm hållning, oavsett situation, genom att använda en av våra ortopediska cylindriska stödkuddar för ländryggen.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Memory foam / Polyester

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.