Vi ser ett par minimalistiska svarta loafers i syntetläder på en vit kvinnas fötter.
Plattformsloafers i syntetiskt läder
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Plattformsloafers i syntetiskt läder

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa plattformsloafers i syntetläder är moderiktiga skor som kombinerar komfort och stil. Ovandelen är tillverkad av smidigt syntetläder som är fodrat med mjuk dämpning för en silkeslen och långvarig känsla. Den minimalistiska designen ger en elegant balans mellan halkfritt gummi för säkerhet på hala golv och elegansen hos PU-läder.

Dessa plattformsloafers i syntetläder är moderiktiga skor som kombinerar komfort och stil. Ovandelen är tillverkad av smidigt syntetläder som är fodrat med mjuk dämpning för en silkeslen och långvarig känsla. Den minimalistiska designen ger en elegant balans mellan halkfritt gummi för säkerhet på hala golv och elegansen hos PU-läder.

Lätt att underhålla
Lätt att underhålla
Dessa loafers har ett mycket feminint snitt och är utmärkta ortopediska skor. De är lika vackra som bekväma och har övertygat våra kunder med sin smala, eleganta design, perfekt för vardagslivet, jobbet eller för att gå ut med vännerna. De är tillverkade av syntetiskt läder och är lätta att ta hand om.

Djärva och eleganta

Dessa plattformsloafers i syntetläder är ett djärvt och elegant sätt att komplettera din look. Den unika stilen är både fräsch och tidlös, perfekt för kvinnor som vill sticka ut från mängden. Dessa ortopediska skor har en halkfri innersula och yttersula i gummi som gör att de sitter bekvämt hela dagen.

Snygg och bekväm

Dessa loafers i syntetläder ger din look en djärv och trendig touch. Ortopediska skor är inte alltid moderiktiga, men med den här modellen ser du lika bra ut som du mår! Gummisulan ger dig oslagbar stabilitet och komfort! Så varsågod och unna dig dessa underbara loafers!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.