Ortopedisk kudde i latex i ett vardagsrum, närbild framför en stol.
Ortopedisk ryggkudde i latex
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk ryggkudde i latex

1784,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Du sitter ofta på jobbet eller vid andra aktiviteter, men du har inte alltid rätt hållning, även om du inte är medveten om det. För att undvika och korrigera denna dåliga hållning och för att lindra smärta rekommenderar vi att du använder denna ortopediska ryggkudde i latex. Den ger stöd åt ryggraden för en bekväm hållning för hela kroppen.

Attribut:

 • Mått: 35x11x40cm
 • Material: Latex / Sammet

Du sitter ofta på jobbet eller vid andra aktiviteter, men du har inte alltid rätt hållning, även om du inte är medveten om det. För att undvika och korrigera denna dåliga hållning och för att lindra smärta rekommenderar vi att du använder denna ortopediska ryggkudde i latex. Den ger stöd åt ryggraden för en bekväm hållning för hela kroppen.

Naturlig latex, den bästa kvaliteten för dig
Naturlig latex, den bästa kvaliteten för dig

Vår latex är importerad från Thailand, så det är en naturlig latex. Latex har ett antal egenskaper, bland annat är det antibakteriellt, inte irriterande för huden, naturligt andningsbart och fuktabsorberande, vilket blir ännu mer så genom utformningen av vår kudde. Totalt 522 små hål gör att luften kan cirkulera och släppa ut den värme som skapas av din kropp.

En ortopedisk, ergonomisk och bekväm kudde

Den ergonomiska utformningen av vår ortopediska latexkudde anpassar sig till ryggens naturliga kurvatur och omsluter den perfekt, till och med bättre än minnesskum. Den är utformad för att bekvämt stödja både ryggkotorna och de muskler som omger dem. Vår kudde hjälper dig att undvika all smärta som är förknippad med en sittande hållning.

En mjuk kudde som du kan ta med dig överallt

Överdraget på denna ortopediska latexkudde är tillverkat av mjuk sammet och är mycket behagligt att ta på. Vi erbjuder en rad olika färger för att passa alla smaker. Överdraget är avtagbart för maskintvätt. Du kan använda denna kudde på jobbet, i bilen eller hemma.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Mått

35x11x40cm

Material

Latex / Sammet

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.