hund som äter ur en vanlig skål
Höjdjusterbar skål
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Höjdjusterbar skål

1130,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Höjdjusterbara skålar är en utmärkt lösning för djurägare som vill ha ett praktiskt sätt att ge sina husdjur mat och vatten på deras nivå. Dessa skålar är utformade med en stabil bas för att eliminera spill. Höjden kan enkelt justeras till önskad nivå, vilket ger små hundar möjlighet att njuta av måltider utan att behöva böja sig eller ligga ner.

Attribut:

 • Mått: Skål: 44×27,5X7 cm Höjd: 7 eller 19,5 eller 24 cm

Höjdjusterbara skålar är en utmärkt lösning för djurägare som vill ha ett praktiskt sätt att ge sina husdjur mat och vatten på deras nivå. Dessa skålar är utformade med en stabil bas för att eliminera spill. Höjden kan enkelt justeras till önskad nivå, vilket ger små hundar möjlighet att njuta av måltider utan att behöva böja sig eller ligga ner.

Praktisk
Praktisk

Höjdjusterbara skålar erbjuder en praktisk, multifunktionell lösning för alla dina husdjurs matbehov. Dessa skålar är utformade med robusta metalldelar som är lämpliga för intensiv användning. Storleken och vattennivån kan enkelt justeras utan verktyg, tack vare den robusta designen som perfekt passar ditt husdjurs normala ställning.

Fri rörlighet

flera justerbara skålfunktioner

Den höjdjusterbara skålen från Chez Nous är utformad för att säkerställa ditt husdjurs hälsa och välbefinnande. Eftersom alla husdjur har olika kostbehov har vi utformat en skål som kan anpassas för att passa ditt husdjur, oavsett storlek eller ålder. Vår höjdjusterbara skål finns i 3 olika höjder för att skapa den perfekta personliga matplatsen.

flera justerbara skålfunktioner
sats för hög skål

Justerbar höjd

sats för hög skål

Höjdjusterbara matskålar är idealiska för dina husdjur bästa möjliga komfort och enkel matning. De är utformade för att justeras till rätt höjd och matchar perfekt ditt husdjurs näringsbehov. Materialet som används är av högsta kvalitet och väljs inte bara för sin hållbarhet utan också för sin hygien.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Mått

Skål: 44×27,5X7 cm
Höjd: 7 eller 19,5 eller 24 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.