Hjärtformad ortopedisk kattskål i 4 färger mot vit bakgrund
Ortopedisk hjärtformad kattskål
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk hjärtformad kattskål

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den ortopediska hjärtformade kattskålen är det perfekta tillbehöret för ägare som bryr sig om sin katts välbefinnande. Skålen är utformad med kattens specifika behov i åtanke och kombinerar stil och funktionalitet. Tillverkad av slitstarka material.

Attribut:

 • Material: Keramik
 • Mått: 14 x 12 x 8 cm

Den ortopediska hjärtformade kattskålen är det perfekta tillbehöret för ägare som bryr sig om sin katts välbefinnande. Skålen är utformad med kattens specifika behov i åtanke och kombinerar stil och funktionalitet.
Tillverkad av slitstarka material.

Ge din katt avlastning!
Ge din katt avlastning!

Den ortopediska skålen är lätt att diska och tål maskindisk, vilket gör den hygienisk och praktisk för daglig användning. Den lätta vikten gör den också enkel att bära med sig när du reser med ditt husdjur.
Ditt husdjur kommer att uppskatta denna omtänksamma gåva som tar hand om det på lång sikt.
Den ortopediska hjärtformade kattskålen är ett innovativt tillbehör som är utformat för att förbättra ditt husdjurs hälsa och välbefinnande. Skålen är tillverkad av hållbara, giftfria material och har en attraktiv design som kommer att glädja dina estetiska sinnen.

Gör middagen bekväm!

Den ortopediska hjärtformade kattskålen är ett revolutionerande tillbehör som utformats med största omsorg för en trevlig och bekväm matupplevelse. Denna ergonomiska skål är tillverkad av hållbara material och hjälper till att bibehålla den naturliga hållningen i nacke och ryggrad, vilket lindrar den ledvärk som våra kattvänner ofta upplever.
Den unika hjärtformade designen ger en touch av originalitet till din katts måltidsplats samtidigt som den främjar hälsosam kost. Den upphöjda kanten förhindrar att mat eller vatten spills.

Hjärtformad ortopedisk kattskål i 4 färger mot vit bakgrund

Din vän förtjänar det bästa!

Hjärtformad ortopedisk kattskål i 4 färger mot vit bakgrund

Den ergonomiska designen formar sig perfekt efter din katts kroppsform och ger optimal komfort under måltiderna. Tack vare sin unika hjärtform ger den också en touch av originalitet till ditt hem samtidigt som den skapar en lugnande miljö för ditt husdjur.
När det gäller ytterligare ortopediska fördelar hjälper denna skål också till att förbättra matsmältningen genom att förhindra att din katt sväljer sin mat för snabbt.
Den ortopediska hjärtformade kattskålen är därför den perfekta medhjälparen för att bevara hälsan och välbefinnandet hos din kattkompis, samtidigt som den förskönar ditt hem med sin attraktiva design.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Keramik

Mått

14 x 12 x 8 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.