tre kompressionsstrumpor för män i tre olika färger mot en vit bakgrund
Kompressionsstrumpor för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Kompressionsstrumpor för män

416,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa kompressionsstrumpor för män är det perfekta valet för dig som springer ibland, springer maraton, spelar fotboll eller cyklar. Dessa kompressionsstrumpor med hög andningsförmåga är utformade för optimal komfort och är särskilt utformade för att främja idrottsprestationer. Kompressionsstrumporna hjälper till att förbättra blodcirkulationen och muskeluthålligheten när du är ute och idrottar.

Attribut:

 • Färg: Blå, Röd, Vit
 • Antal delar: 1 par
 • Storlek: S-M, L-XL

Dessa kompressionsstrumpor för män är det perfekta valet för dig som springer ibland, springer maraton, spelar fotboll eller cyklar. Dessa kompressionsstrumpor med hög andningsförmåga är utformade för optimal komfort och är särskilt utformade för att främja idrottsprestationer. Kompressionsstrumporna hjälper till att förbättra blodcirkulationen och muskeluthålligheten när du är ute och idrottar.

Stöd och stil
Stöd och stil

Dessa kompressionsstrumpor för män är det perfekta valet för alla idrottare som vill förbättra sina prestationer och återhämta sig snabbare. Strumporna är tillverkade av slitstarka och tåliga material och ger tillräcklig kompression till benet och vaden hos vuxna och komprimerar försiktigt musklerna för att främja blodcirkulationen och optimera idrottsprestationen. De olika färgglada mönstren ger din outfit en touch av originalitet.

Andningsbara strumpor

Dessa kompressionsstrumpor för män ger alla fördelar med kompression till dina fötter under fysisk aktivitet. De kombinerar kompression med anatomiskt stöd, vilket ger en stödjande känsla och komfort under träningspasset. Strumporna har en ventilerande mesh som ger överlägsen andningsförmåga och håller fötterna torra.

Den perfekta strumpan

Dessa kompressionsstrumpor för män är utformade för maximal komfort och stöd, så att du kan få bästa möjliga resultat av din träning. Strumporna är tillverkade av ett lätt, slitstarkt material och ger optimal kompression med hög stödnivå och full täckning av musklerna. De har perfekt passform, vilket gör dem idealiska för löpning, sport, cykling, maraton, fotboll eller gymmet.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Blå, Röd, Vit

Antal delar

1 par

Storlek

S-M, L-XL

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.