Ortopedisk stöddyna för ländryggen med ventilerande nätöverdrag i olika färger.
Ortopedisk stödkudde för ländryggen
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk stödkudde för ländryggen

416,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Denna ortopediska stödkudde för ländryggen är lösningen på ryggsmärtor som orsakas av dålig hållning när du sitter. En kudde med en form som är anpassad till din ländrygg som du kan använda under alla omständigheter, oavsett om du sitter i bilen, på jobbet eller hemma.

Attribut:

 • Mått: 48x23x11cm
 • Material: Memory foam / polyuretan

Denna ortopediska stödkudde för ländryggen är lösningen på ryggsmärtor som orsakas av dålig hållning när du sitter. En kudde med en form som är anpassad till din ländrygg som du kan använda under alla omständigheter, oavsett om du sitter i bilen, på jobbet eller hemma.

En ortopedisk minneskudde som stöd för nedre delen av ryggen
En ortopedisk minneskudde som stöd för nedre delen av ryggen

Denna ortopediska stödkudde för ländryggen är tillverkad av memory foam, som formar sig efter kroppens kurvor och ger optimalt stöd. Fördelen med detta material är att det alltid återgår till sin ursprungliga form och inte deformeras av upprepad användning. Skummet är täckt med ett andningsbart överdrag som gör att luften kan cirkulera fritt, så att du inte känner dig för varm, vilket kan vara en ytterligare källa till obehag.

Ergonomisk kudde för en bekväm sittställning

Om du sitter länge, i bilen på en lång resa, om du är chaufför eller om du arbetar bakom ett skrivbord, kan din rygg bli lidande. Använd denna ortopediska stödkudde för ländryggen för att förebygga och lindra smärta för gott. Den ergonomiska formen och de mjuka, bekväma materialen är den perfekta kombinationen för en ortopedisk kvalitetskudde.

En flyttbar ortopedisk kudde som alltid är ren

Vår ortopediska stödkudde för ländryggen har den perfekta storleken för att du ska kunna ta den med dig överallt. Du kan också använda den för att slappna av i nacken och lindra nervtryck. Överdraget på vår ländryggskudde är avtagbart, så du kan tvätta det i maskin för att hålla det rent hela tiden.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Mått

48x23x11cm

Material

Memory foam / polyuretan

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.