Ortopediska tofflor med beige kilsula med päls
Ortopediska damtofflor med päls
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska damtofflor med päls

773,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Våra ortopediska damtofflor i päls är ett måste i vintergarderoben. De har en omsorgsfullt detaljerad finish och ger en känsla av lyx och stil tack vare den mjuka plyschpälsen. Insidan är quiltad för att hålla dig varm och bekväm samtidigt som den absorberar stötar.

Attribut:

 • Plattformens höjd: 3 till 5 cm
 • Säsong: Vinter
 • Material: Päls

Våra ortopediska damtofflor i päls är ett måste i vintergarderoben. De har en omsorgsfullt detaljerad finish och ger en känsla av lyx och stil tack vare den mjuka plyschpälsen. Insidan är quiltad för att hålla dig varm och bekväm samtidigt som den absorberar stötar.

Mjuk vid beröring
Mjuk vid beröring

Våra damtofflor i päls är otroligt bekväma skor som kan bidra till en avkopplande och mysig upplevelse. De här fantastiska tofflorna är mjuka att ta på och har vacker, fluffig päls som gör dem både varma och silkeslena. De attraktiva färgerna är varierade, vilket ger dig ett brett utbud av valmöjligheter för att hitta den perfekta stilen.

Dessa damtofflor i päls är pricken över i:et för en mysig och feminin look hemma. Tofflorna är tillverkade av mjuka, tjocka tyger och ger en lyxigt bekväm känsla och kan bäras på alla typer av golv. Pälsen är noggrant utvald av våra experter för att garantera långvarig kvalitet som uppfyller alla dina behov för att hålla fötterna varma under långa, kalla vintrar

Ultramjuka material

Dessa damtofflor i päls är det perfekta komplementet till din look. De är tillverkade av ultramjuka och lyxiga material och är designade för en touch av maximal komfort och sofistikerad stil. Ullen är färgad med en naturlig imperfektion som ger karaktär åt dessa slip-on tofflor samtidigt som den lovar långvarig, välkomnande värme.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Plattformens höjd

3 till 5 cm

Säsong

Vinter

Material

Päls

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.