Två ryggkuddar i blå plast
Ortopedisk ryggkudde i plast
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk ryggkudde i plast

475,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
För att hålla ryggen i en bra hållning när du sitter ner, oavsett om du arbetar, studerar, spelar eller kör bil, kan du prova denna ortopediska plastkudde för att förebygga och lindra smärta. Den böjda formen ger dig en bra hållning och respekterar ryggradens naturliga kurva, och den perforerade designen gör att den andas. Vi erbjuder två modeller med olika men lika effektiva ytor.

För att hålla ryggen i en bra hållning när du sitter ner, oavsett om du arbetar, studerar, spelar eller kör bil, kan du prova denna ortopediska plastkudde för att förebygga och lindra smärta. Den böjda formen ger dig en bra hållning och respekterar ryggradens naturliga kurva, och den perforerade designen gör att den andas. Vi erbjuder två modeller med olika men lika effektiva ytor.

En mycket luftig 3-dimensionell design
En mycket luftig 3-dimensionell design
Vår ortopediska ryggkudde i plast har en 3D-yta som skapar tryckpunkter vid specifika punkter på ryggen för att minska belastningen på ryggkotorna och ge varaktig lindring av ryggen. Alla de små ventilationshålen gör att din kroppsvärme kan försvinna så att du inte känner något obehag.

Känn dig bekväm på din plats

0-12cf27.jpeg
Vår ortopediska kudde är tillverkad av ultrastark plast och är stark utan att vara för hård mot ryggen. En perfekt kombination som ger dig stöd och en bekväm hållning, oavsett var du sitter. Från svanskotan till skulderbladen får din rygg stöd med en mikromassageeffekt för perfekt komfort.
0-12cf27.jpeg
0-b357af.jpeg

En universell ortopedisk sittkudde

0-b357af.jpeg
Du kan enkelt montera denna ortopediska ryggkudde utan att den rör sig, på din kontorsstol, i din fåtölj eller i din bil. Tack vare två justerbara remmar sitter den på plats på alla typer av säten. De breda, lättanvända spännena gör att du kan öppna remmarna och föra dem runt stolsryggen, sedan bara justera dem och stänga dem igen för att sitta bekvämt.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.