Ett par bruna lädermockasiner med ortopediska innersulor mot en vit bakgrund.
Vintage loafers för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Vintage loafers för män

1308,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter ett par loafers som är lika vackra som bekväma? Välj denna eleganta lädermodell som finns i tidlösa färger. Med en tjock sula som absorberar stötar från dina steg är dessa loafers perfekta om du letar efter stabilitet och extra komfort för dina anklar, knän eller rygg.

Attribut:

 • Material: Läder av koskinn

Letar du efter ett par loafers som är lika vackra som bekväma? Välj denna eleganta lädermodell som finns i tidlösa färger. Med en tjock sula som absorberar stötar från dina steg är dessa loafers perfekta om du letar efter stabilitet och extra komfort för dina anklar, knän eller rygg.

En sofistikerad modell
En sofistikerad modell

Dessa loafers i vintagestil är den perfekta accessoaren för att komplettera din garderob. De är tillverkade av lyxigt, slitstarkt läder och har en elegant silhuett som gör sig bra vid alla tillfällen. Innersulan är optimalt dämpande för dig en snygg och bekväm känsla varje gång du tar på dig dem.

Komfort och stabilitet

Skorna är tillverkade av kvalitetsläder och är starka och hållbara och kommer att hålla i många år. De tidlösa färgerna passar både sofistikerade tillställningar och mer avslappnade tillfällen. Tack vare de tjocka sulorna är du bekväm och stabil hela dagen.

För att komplettera din outfit

Dessa loafers för män ger en elegant och avslappnad look. Den moderna, autentiska designen är perfekt för att komplettera en mängd olika outfits. De är tillverkade av kvalitetsmaterial för högsta komfort. Dessa vintage loafers har en ovandel tillverkad av mjukt, slitstarkt läder som är reptåligt.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Läder av koskinn

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.